Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

OFICIAL | CFR Cluj a anunțat despărțirea de Damjan Djokovic! Fotbalistul croat a ajuns în Turcia la Rizespor, formație antrenată de Marius Șumudică

oficial-|-cfr-cluj-a-anuntat-despartirea-de-damjan-djokovic!-fotbalistul-croat-a-ajuns-in-turcia-la-rizespor,-formatie-antrenata-de-marius-sumudica

CFR Cluj s-a despărțit de Damjan Djokovic în plin campionat. Anunțul oficial a fost făcut pe pagina de Facebook a grupării din Gruia. Fotbalistul croat de 31 de ani va juca în Turcia la Rizespor, sub comanda lui Marius Șumudică.

Damjan Djokovic a plecat de la CFR Cluj. Nu este prima oară când încearcă să se transfere în Turcia. A negociat cu Gaziantep și anul trecut, doar că atunci Dan Petrescu s-a opus și a amenințat cu demisia dacă rămâne fără unul dintre jucătorii de bază. Edi Iordănescu a fost mult mai înțelegător și a acceptat plecarea lui mijlocașului croat. Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a grupării campioane.

„Mulțumim, Damjan Djoković!
Clubul CFR 1907 Cluj și formația Çaykur Rizespor din prima ligă turcă au ajuns la o înțelegere privind transferul definitiv al lui Damjan Djoković!

Mijlocașul croat a îmbrăcat pentru prima oară tricoul vișiniu în sezonul 2013-14. Cu o vastă experiență la formații din Italia, Franța, Germania sau țara natală, Damjan a revenit în Gruia în septembrie 2017, fiind unul dintre protagoniștii parcursului memorabil din ultimii ani al clubului nostru.

Damjan Djoković pleacă în Turcia după ce a cucerit trei titluri de campion (2017-18, 2018-19, 2019-20), respectiv o Supercupă a României (2018), având totodată evoluții remarcabile în cupele europene pentru echipa noastră.

Mulțumim, Damjan Djoković, pentru munca depusă în tricoul vișiniu și mult succes mai departe în carieră!”, se spune în comunicatul oficial.

The post OFICIAL | CFR Cluj a anunțat despărțirea de Damjan Djokovic! Fotbalistul croat a ajuns în Turcia la Rizespor, formație antrenată de Marius Șumudică appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns