Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

PNL și USR-PLUS se ceartă pe prefecturile din țară. SURSE OBSERVATORULPH: Cristian Ionescu, prefectul din Prahova va rămâne în funcție

pnl-si-usr-plus-se-cearta-pe-prefecturile-din-tara.-surse-observatorulph:-cristian-ionescu,-prefectul-din-prahova-va-ramane-in-functie

Coaliția care guvernează România a trecut cu greu peste momentele negocierilor pentru formarea guvernului. Acum, aceeași coaliție se ceartă pe posturile de prefect și subprefect din orașe importante ale țării.

Liderii PNL, USR PLUS și UDMR au avut marți o discuție pentru împărțirea funcțiilor de prefecți și subprefecți în baza algoritmului stabilit la negocierile de la finalul anului trecut.

Județele care sunt motiv de contre între PNL și USR-PLUS sunt: Timiș, Cluj, Sibiu, Iași, Constanța și Capitala.

Potrivit algoritmului stabilit la negocierile pentru formarea guvernului, PNL ar urma să numească prefecți în 23 de județe, USR PLUS în 14 și UDMR în 5 județe. PNL va avea 47 de subprefecți, USR PLUS -28 și UDMR – 10.

În cazul județului Prahova, porivit surselor Observatorulph.ro, prefectul Cristian Ionescu are toate șansele să rămână în funcție.

Articolul PNL și USR-PLUS se ceartă pe prefecturile din țară. SURSE OBSERVATORULPH: Cristian Ionescu, prefectul din Prahova va rămâne în funcție apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns