Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Ilie Poenaru și-a făcut legiune bulgară la Clinceni! Academica a mai transferat un atacant: „Știu foarte multe despre România!” | VIDEO

ilie-poenaru-si-a-facut-legiune-bulgara-la-clinceni!-academica-a-mai-transferat-un-atacant:-„stiu-foarte-multe-despre-romania!”-|-video

Academica Clinceni l-a transferat pe Martin Toshev, atacant bulgar în vârstă de 30 de ani pe care l-a prezentat oficial în cursul zilei de luni.

Este al patrulea fotbalist bulgar pe care Ilie Poenaru îl aduce la Academica Clinceni, după Georgi Pashov (fundaș dreapta, 30 de ani), Asen Chandarov (mijlocaș central (22 de ani) și Tsvetelin Chunchukov (atacant, 26 de ani).

Martin Toshev a evoluat ultima dată la Zhetysu Taldykorgan, echipă din prima ligă a Kazahstanului. Acesta a ajuns la Clinceni din postura de jucător liber de contract.

Academica Clinceni l-a transferat pe atacantul Martin Toshev

Noua achiziție a Academicii Clinceni a oferit primele declarații și a explicat de ce a luat decizia de a veni în România. Acesta a recunoscut că s-a consultat cu ceilalți bulgari din echipa lui Ilie Poenaru.

„În ultimii doi ani, am jucat în Kazahstan. Am încheiat contractul. Anul trecut a fost foarte dificil din cauza coronavirusului, dar acum sper să fie mai bine. Am vorbit cu soția mea, am avut câteva oferte, dar suntem fericiți că am semnat cu Academica.

Știu foarte multe lucruri despre România și de asta vrem să stăm aici. Suntem foarte fericiți.

Am vorbit cu Pasha (n.r. Georgi Pashov, fundaș dreapta bulgar), suntem prieteni foarte buni. Îl cunosc și pe Chandarov, am jucat împreună la Septemvri Sofia. Îl cunosc, de asemenea, și pe Chunchukov. Sunt jucători buni, dar și băieți buni. Desigur că am vorbit direct cu Pasha. Am fost împreună la școală acum 10-15 ani. Am jucat împreună în Bulgaria, am jucat împreună puțin și în Kazahstan. Suntem prieteni buni. Am vorbit cu el și a zis că aici este foarte bine și că e foarte fercit să vin aici.

Știu foarte multe despre fotbalul românesc. Sunt din Sofia, de la 300 de kilometri distanță. Știu că fotbalul este foarte bun. În România, este un nivel foarte bun și de aceea vreau să joc aici. Vreau să joc bine și împreună cu echipa să avem rezultat bune. Asta este foarte important. Cât de mult vreau să marchez? Sigur, sunt atacant, aceasta este treaba mea, dar acum vreau să muncesc foarte bine și să am rezultate bune cu echipa. Asta e important, nu câte goluri vreau să înscriu”, a spus Martin Toshev, pentru site-ul oficial al clubului Academica Clinceni.

  • 4 goluri în 15 meciuri a marcat Martin Toshev pentru Zhetysu, în actuala ediție a primei ligi din Kazahstan.
  • 400 de mii de euro este cota de piață a lui Martin Toshev, potrivit Transfermarkt.
  • Chernomoretz, Slavia Sofia, Pirin Blagoevgrad, Erzgebirge Aue, Aalen, Septemvri Sofia, Al Ahed și Zhetysu sunt echipele la care a activat Martin Toshev.

VIDEO: Martin Toshev, primele declarații la Academica Clinceni

The post Ilie Poenaru și-a făcut legiune bulgară la Clinceni! Academica a mai transferat un atacant: „Știu foarte multe despre România!” | VIDEO appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns