Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Florin Tănase, lovitură pentru Gigi Becali! Cum vrea să-l lase pe patronul FCSB-ului fără bani

florin-tanase,-lovitura-pentru-gigi-becali!-cum-vrea-sa-l-lase-pe-patronul-fcsb-ului-fara-bani

Gigi Becali își dorește ca Florin Tănase să rămână la FCSB o lună perioadă de timp, dar căpitanul formației roș-albastre este pregătit să îi dea o super lovitură latifundiarului din Pipera.

Gigi Becali și-a exprimat dorința de a-i prelungi contractul lui Florin Tănase și chiar i-a făcut două propuneri oficiale, dar „decarul” a refuzat ofertele venite de la latifundiarul din Pipera, așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate.

Florin Tănase își va încheia contractul cu FCSB în vara anului 2022, da în iarna viitoare va putea semna cu orice echipă își dorește, iar acesta este unul dintre motivele pentru care „decarul” a refuzat de două ori oferta venită de la Gigi Becali, chiar dacă latifundiarul din Pipera era dispus să îi dea aproximativ 30.000 de euro lunar.

Florin Tănase, lovitură pe plan financiar pentru Gigi Becali

Internaționalul român în vârstă de 26 de ani a decis să nu își prelungească înțelegerea cu FCSB, deoarece are un plan bine pus la punct. Conform Fanatik. Florin Tănase nu a fost de acord să rămână la formația roș-albastră o perioadă mai lungă de timp deoarece fără o prelungire a contractului, de la 1 ianuarie 2022 poate semna în valitate de jucător liber, iar acest lucru înseamnă mai mulți bani pentru el și niciun ban pentru Gigi Becali.

Florin Tănase își dorește să urmeze exemplul lui Ciprian Tătărușanu și Cristi Bălgrădean, doi dintre fotbaliștii importanți care au trecut pe la FCSB și care au plecat de la gruparea roș-albastră fără ca Gigi Becali să încaseze vreun ban.

Gigi Becali s-a prins de strategia lui Florin Tănase, iar acesta este motivul pentru care latifundiarul din Pipera i-a transmis „decarului” său că nu pleacă de la FCSB fără o ofertă de cinci milioane de euro, sumă destul de mare pentru un fotbalist în vârstă de 26 de ani.

  • 3 milioane de euro este cota lui Florin Tănase, conform transfermarkt.com

The post Florin Tănase, lovitură pentru Gigi Becali! Cum vrea să-l lase pe patronul FCSB-ului fără bani appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns