Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Primarul Volosevici anunță verificări amănunțite la CSM Ploiești: Informaţia mea este că acolo nu funcţionează mai nimic

primarul-volosevici-anunta-verificari-amanuntite-la-csm-ploiesti:-informatia-mea-este-ca-acolo-nu-functioneaza-mai-nimic

Problemele cu care se confruntă Clubul Sportiv Municipal Ploiești au fost dezbătute luni, în cadrul unei discuții purtate de primarul Andrei Volosevici și noul director al CSM, Costin Grigore.

În urma discuțiilor, șeful executivului ploieștean a anunțat faptul că  în cadrul clubului ar urma să fie angajat, pe o perioadă determinată, un consilier personal al directorului, cu specializare tehnică.

Potrivit primarului Volosevici, măsura a fost solicitată după ce s-a descoperit că, desi s-au consumat mulţi bani pentru mentenanţă şi revizii, starea unora dintre echipamentele tehnice din interiorul bazelor sportive, de la sistemele de acces până la cele de iluminat sau climatizare, este foarte proastă.

“Am dispus în această dimineaţă, într-o şedinţă, CSM-ului, în speţă domnului viceprimar şi noului director, pe un format pe care îl pot găsi foarte simplu, angajarea unui specialist pe tot ce înseamnă partea de IT, de funcţionare, de centrale, de sisteme de monitorizare şi aşa mai departe. Poate face această angajare pe jumătate de normă, pe un post de consilier personal, cu un proiect pe o lună, în care să se ocupe de tot ce înseamnă această verificare şi să facă un raport viceprimarului, pentru că informaţia mea este că la CSM nu funcţionează mai nimic”, a afirmat, luni, primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici.

Totodată, se pare că vor fi demarate verificări și pe linie juridică, context în care se vor verifica actele emise de Clubul Sportiv Municipal Ploieşti în ultimii ani.

 

Post-ul Primarul Volosevici anunță verificări amănunțite la CSM Ploiești: Informaţia mea este că acolo nu funcţionează mai nimic apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns