Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Gabi Iancu, ce lovitură! Fostul atacant al Viitorului va câștiga o avere în Rusia

gabi-iancu,-ce-lovitura!-fostul-atacant-al-viitorului-va-castiga-o-avere-in-rusia

Gabi Iancu și Gică Hagi au ieșit în câștig după ce au reluat colaborarea întreruptă în 2017. Patronul Viitorului se va alege cu o sumă bună pentru jucătorul intrat în ultimele luni de contract, în timp ce atacantul va câștiga o adevărată avere din contractul cu Akhmat Grozny.

Gabi Iancu a semnat cu Akhmat Grozny, locul 10 din prima ligă rusă! Atacantul care a debutat și la națională în 2020, va juca pentru ceceni timp de patru ani și jumătate.

Formația rusă a plătit clauza de rezilierea, în valoare de 500.000 de euro, pe care Gabi Iancu o avea în contractul cu FC Viitorul.

Gabi Iancu, ce lovitură! Fostul atacant al Viitorului va câștiga o avere în Rusia

Gabi Iancu (26 de ani) a trecut cu bine de vizita medicală cerută de ruși. Deși intrase în ultimele luni de contract cu Viitorul, cecenii au preferat să plătească jumătate de milion de euro pentru a-și asigura semnătura românului, care avea oferte și din zona Golfului.

Akhmat Grozny va fi la fel de darnică și cu Gabi Iancu. Românul va câștiga nu mai puțin de 2.025.000 euro, dacă își va duce la bun sfârșit înțelegerea, anunță playsport.ro. Conform sursei citate, Iancu va avea un salariu de 450.000 de euro anual.

Impresarul lui Gabi Iancu a dezvăluit că Andrey Talalaev, antrenorul principal al formației din Rusia, l-a dorit foarte mult pe Gabi Iancu.

„Suntem bucuroşi că lucrurile au decurs bine, iar Gabi a semnat. Este un club puternic, dintr-un fotbal foarte puternic şi nu o spun doar pentru că sunt implicat în transfer.

A fost dorit foarte mult de antrenorul principal care speră să ajute ofensiva. Apărarea lui Akhmat se situează în primele trei din Rusia.

Antrenorul a mai lucrat cu Ropotan şi cu Paul Anton, deci cunoaşte fotbalistul român”, a declarat impresarul Traian Gherghişan, pentru Digi Sport.

1.3 milioane de euro este cota lui Gabi Iancu, conform transfermarkt.com

4 goluri a dat Gabi Iancu în 10 partide bifate pentru FC Viitorul, în acest sezon

The post Gabi Iancu, ce lovitură! Fostul atacant al Viitorului va câștiga o avere în Rusia appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns