Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Fiul lui Adrian Mititelu tună după o nouă condamnare la închisoare a patronului de la FC U Craiova: „Sistemul judiciar din România este unul infect!”

fiul-lui-adrian-mititelu-tuna-dupa-o-noua-condamnare-la-inchisoare-a-patronului-de-la-fc-u-craiova:-„sistemul-judiciar-din-romania-este-unul-infect!”

Fiul lui Adrian Mititelu a avut o reacție dură după ce tatăl său a primit o nouă condamnare la închisoare! Adrian Mititelu Jr. consideră că sistemul judiciar din România „este unul infect”.

Tribunalul Dolj a dat astăzi decizia pe fond, iar Adrian Mititelu poate face recurs în 10 zile, după ce a mai primit o condamnare la închisoare.

În acest moment, patronul celor de la FC U Craiova este la închisoare după ce a fost acuzat de evaziune fiscală în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB.

Fiul lui Adrian Mititelu, revoltat după ce tatăl său a fost condamnat iar la închisoare: „Sistemul judiciar este unul infect!”

„LA CRAIOVA, CA LA NIMENI !

Tatăl meu a fost astăzi condamnat de către Tribunalul Dolj la 5 ani de închisoare pentru o presupusă faptă de evaziune fiscala în formă continuată din urmă cu 17 ani ! Toți ceilalti 9 inculpați din dosar au fost însă achitați pentru aceeași faptă, mai puțin tatăl meu!

Sistemul judiciar din România este unul infect!”, a scris fiul lui Adrian Mititelu, pe Facebook.

Condamnă pe inculpatul Mititelu Adrian Marin la pedepsa de 5 (cinci) ani închisoare pentru săvârşirea infractiunii de evaziune fiscală în formă continuată. În baza art.65 alin.2 din Codul penal din 1969 raportat la art.64 alin.1 lit.a teza a II-a ?i lit.b din Codul penal din 1969, interzice inculpatului Mititelu Adrian Marin, ca pedeapsă complementară, exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice şi de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat, pe o durată de 4 ani, după executarea sau considerarea ca executată a pedepsei principale. 

În baza art.36 alin.1 raportat la art.34 alin.1 lit.b din Codul penal din 1969 contopeşte pedepsele principale aplicate inculpatului prin prezenta sentinţă şi prin sentinţa penală nr.82/13.02.2019 pronunţată de Tribunalul Dolj în dosarul nr. 5997/63/2016 definitivă prin decizia penală nr.1364/5.11.2020 pronunţată de Curtea de Apel Craiova, inculpatul Mititelu Adrian Marin urmând să execute pedeapsa cea mai grea de 5 (cinci) ani închisoare”, se specifică în sentinţa anunţată astăzi de Tribunalul Dolj.

The post Fiul lui Adrian Mititelu tună după o nouă condamnare la închisoare a patronului de la FC U Craiova: „Sistemul judiciar din România este unul infect!” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns