Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

E OFICIAL! Luka Jovic pleacă de la Real Madrid și se întoarce la Eintracht Frankfurt!

e-oficial!-luka-jovic-pleaca-de-la-real-madrid-si-se-intoarce-la-eintracht-frankfurt!

Atacantul sârb Luka Jovic s-a întors la Eintracht Frankfurt, sub formă de împrumut, până la finalul acestui sezon.

Vârful de 23 de ani s-a chinuit să impresioneze în tricoul lui Real Madrid și nu a reușit să se ridice niciun moment la nivelul pretențiilor lui Zinedine Zidane.

Luka Jovic s-a întors sub formă de împrumut la Frankfurt, de unde a fost cumpărat de Real Madrid, în 2019, pentru 60 de milioane de euro

Atacantul sârb Luka Jovic nu a reușit să repete performanțele din Bundesliga, după ce a marcat doar două goluri în 32 de partide jucate pentru echipa lui Zinedine Zidane.

Înainte de transferul în Spania, Jovic a marcat de 27 de ori în 48 de meciuri pentru cei de la Frankfurt, în sezonul 2018/2019, o zestre care a inclus cele 10 goluri înscrise în Europa League, care au propulsat echipa de Bundesliga până în semifinalele competiției.

Fredi Bobic, directorul sportiv al nemților, este încântat: Împrumutul este șansa lui Jovic de a-și reintra în formă”

Celebrul fost atacant Fredi Bobic, care este în prezent directorul sportiv al lui Eintracht Frankfurt, a declarat despre venirea lui Jovic: „Este important pentru el să își regăsească forma de odinioară. El a avut o dorință puternică de a se întoarce la Eintracht. Luka se poate folosi de lunile următoare pentru a-și reveni într-un mediu familiar lui. Cei de la Real Madrid știu că vom avea grijă de el și că va continua să se dezvolte. Și pentru noi este clar că vom avea un jucător excepțional pentru postul de atacant central”.

Clubul german a anunțat că Luka Jovic va purta tricoul cu numărul 9.

The post E OFICIAL! Luka Jovic pleacă de la Real Madrid și se întoarce la Eintracht Frankfurt! appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns