Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Ce scrie presa din Turcia după ce seria de invincibilitate a lui Marius Șumudică a luat sfârșit: „Suspansul continuă”

ce-scrie-presa-din-turcia-dupa-ce-seria-de-invincibilitate-a-lui-marius-sumudica-a-luat-sfarsit:-„suspansul-continua”

Presa din Turcia a analizat înfrângerea lui Gaziantep pe terenul lui Sivasspor, scor final 1-2, cu Marius Șumudică în tribune, după ce a fost suspendat. Alex Maxim a înscris încă din minutul 4, însă gazdele au produs surpriza și au întors scorul. Formația antrenată de Șumudică se află la prima înfrângere după 15 etape.

Maxim a ajuns la 10 goluri înscrise în actuala ediție de Super Lig, însă borna atinsă a culminat cu o înfrângere care amenință poziția a treia din clasamennt, ocupată de Gaziantep.

Presa din Turcia se așteaptă la o luptă acerbă în campionat după înfrângerea lui Gaziantep! Marius Șumudică a pierdut după patru luni

Jurnaliștii turci se așteaptă ca spectacolul să crească în prima ligă, ca urmare a pasului greșit făcut de Gaziantep. Lupta pentru locurile fruntașe din campionat ar putea să se intensifice exponențial în următoarele runde.

„Gaziantep, care a fost şi liderul campionatului, a pierdut cu 2-1 în deplasarea cu Sivasspor. Elevii lui Şumudică sunt la prima înfrângere după 15 meciuri” a scris publicația de sport Fanatik.

„Suspansul din Super Lig continuă cu meciurile din etapa a 18-a. În prima partidă a zilei, Sivasspor a învins-o pe Gaziantep, pe teren propriu, cu 2-1. Antrenorul oaspeţilor, Marius Şumudică, nu a fost pe bancă, din cauza unei suspendări. Seria de 15 meciuri fără înfrângere a lui Gaziantep s-a încheiat la Sivas.

Golurile gazdelor au fost înscrise de Hakan Arslan, în timp ce Alexandru Maxim a semnat reuşita lui Gaziantep. Cu acest rezultat, Sivasspor a ajuns la 22 de puncte, în timp ce Gaziantep a rămas cu 31”, scrie și Fotomac.

Deși a condus încă din primele minute, Gaziantep s-a confruntat din nou cu o eliminare pe final de partidă, de această dată Jefferson fiind trimis la vestiare, în minutul 78. Alex Maxim a fost din nou cel mai bun jucător al echipei din Anatolia, reușind un gol de mare efect, în care și-a ridiculizat adversarii

În ciuda eșecului înregistrat după patru luni, Gaziantep rămâne pe locul 3, la trei puncte distanță de liderul Beșiktaș, însă alb-negrii au un meci mai puțin disputat.

 

 

The post Ce scrie presa din Turcia după ce seria de invincibilitate a lui Marius Șumudică a luat sfârșit: „Suspansul continuă” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns