Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Protest al angajaților operatorului de salubritate Rosal la Ploiești

protest-al-angajatilor-operatorului-de-salubritate-rosal-la-ploiesti

Angajații operatorului de salubritate Rosal au protestat miercuri, 13 ianuarie, acuzând faptul că, din nou, nu și-au primit salariile la timp. Aproximativ 40-50 de angajați Rosal au mers în fața sediului primăriei Ploiești, nemulțumiți fiind de repetatele întârzieri salariale.

Însă, reprezentanții primăriei Ploiești spun că vina nu le aparține pentru această situație, municipalitatea fiind cu plata facturilor de salubritate la zi.

Viceprimarul Dan Nicodim a stat de vorbă cu oamenii care protestau și, potrivit unor surse prezente la discuție, le-ar fi explicat că deși credeau că nu și-au primit banii pentru că primăria nu și-a achitat facturile, acest lucru nu este adevărat, municipalitatea plătind toate facturile la termen.

Acesta le-ar mai fi spus oamenilor că va încerca să aibă o discuție cu conducerea Rosal, însă decizia de a vira salariile rămâne la societate, fiind vorba despre o firmă privată.

Oamenii ar fi spus că dacă nu își vor primi salariile, mâine, 14 ianuarie, vor protesta din nou și amenință chiar că vor întrerupe programul de lucru, cum de altfel s-a mai întâmplat în trecut.

Post-ul Protest al angajaților operatorului de salubritate Rosal la Ploiești apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns