Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Cel mai bine plătit bugetar român este o fostă dactilografă, pusă șef la ARR de PSD: 18.000 euro lună

cel-mai-bine-platit-bugetar-roman-este-o-fosta-dactilografa,-pusa-sef-la-arr-de-psd:-18.000-euro-luna

Vlad Mixich a postat pe Facebook că cel mai bine plătit bugetar român este Aurelia Surulescu, șef serviciu administrativ la Autoritatea Rutieră Română: 18.000 euro pe lună, salariu câștigat în 2020. Potrivit sursei citate, șeful de la ARR este de profesie prelucrător prin așchiere, absolvent de facultate neacreditată la 45 de ani, și ”șefă” la PSD.

Postarea lui Vlad Mixich:
Ghici ce funcționar public român câștigă mai mult pe lună decât premierul Franței sau decât prim-miniștrii scandinavi?
Ghici ce funcționar public român câștigă la fel de mult pe lună ca Trudeau, premierul Canadei?
Ghici ce funcționar public român face lunar mai mulți bani decât un chirurg cardiovascular de succes și mult mult mai mult decât un pilot de avion cu grad de comandant?
Eh? Credeți că Președintele? Nț… Sau șeful de la Centrala Atomică de la Cernavodă? Nț… Sau poate cel mai citat om de știință român? Nț…
18.000 Euro pe lună (!) a fost salariul câștigat în 2020 de Aurelia Surulescu, șef serviciu administrativ la Autoritatea Rutieră Română. Pregătirea profesională care a calificat-o pe doamna la acest salariu de merit: prelucrător prin așchiere, facultate neacreditată făcută la 45 de ani și șefă la partid (partidul pesedeu în cazul ei, dar nah, putea fi oricare altul). Vrednică este!
Am citit despre asta la Valeriu Nicolae și pur si simplu nu mi-a venit să cred. M-am dus și am verificat personal în documentele oficiale care sunt, toate, publice și foarte ușor de găsit. Dar n-o să vedeți vreodată, la niciuna din televiziunile sau siteurile ciomag-de-partid, nici măcar o știruță-ruță despre doamna. Vrednică este! În ce țară trăim… Doamne mă tot minunez, dar în ce țară trăim!
Primele dezvăluiri despre șeful de la ARR numit de PSD le-a făcut Valeriu Nicolae în Libertatea din 30 ianuarie:
CV-ul doamnei Aurelia Surulescu, membră a CA-ului, este unul care ar ridica mari semne de întrebare oricărui angajator pentru poziții de manageri de bandă mijlocie.

Primii zece ani din carieră, doamna Surulescu a fost prelucrătoare prin așchiere, absolventă de liceu industrial și cu o școală de soră medicală. A mai lucrat dactilografă și documentaristă (la un spital). În 1998 ajunge, cumva, la Primăria Sectorului 6, iar cariera ei explodează.

Cum o prelucrătoare prin așchiere, documentaristă fără facultate ajunge șefă de comunicare la Primăria Sectorului 6 este una din multele minuni care dovedesc că România este țara tuturor posibilităților.

După venirea PSD la primărie, în 2000, este promovată la departamentul de achiziții, locul ăla deloc corupt de la primărie.  La 45 de ani, în timp ce muncea din greu la Primăria Sectorului 6, doamna Surulescu a terminat una dintre cele mai nenorocite bombe universitare, Bioterra, facultate neacreditată.
A fost nevoită să-și dea licența la Constanța. Mai clar, doamna Surulescu din București face o nenorocire de Facultate de Drept, de unde nu are cum să își ia diploma, căci facultatea nu este acreditată, și decide că își va da licența nu la București, ci la Universitatea Ovidius din Constanța. E drept că la Constanța era tartor preacinstitul Mazăre, mare rezolvator de PSD-iști cu nevoi speciale. Este, desigur, o coincidență că doi dintre oamenii lui Mazăre (domnii Coiciu și Dima) sunt acum împreună cu doamna Surulescu în Consiliul de Administrație de la Registrul Auto Român.
Masterat pe „Securitate comunitară și terorism”
Între 2003 și 2004 face și un masterat pe „Securitate comunitară și terorism”. De ce o șefă de serviciu la achiziții de la primăria de sector ar face un master pe securitate și terorism este o întrebare la care probabil nimeni, în afara specialiștilor adevărați, domnul Gabriel Oprea sau domnul Coldea, nu ar putea să ne răspundă.
În 2012, doamna absolventă de Drept de la Bioterra și femeia care știe multe din secretele primarului Poteraș (om cu doctorat la Valahia condus de faimosul domn Petrescu, șeful ORNISS-ului și al documentelor secrete din România) va deveni, brusc, directoare adjunctă la Autoritatea Rutieră Română (ARR).  Din 2014 doamna Surulescu este directorul general al ARR. Domnul Poteraș va sfârși în pușcărie, ca urmare a unui proces de corupție, condamnat la 8 ani în 2015. An de grație pentru doamna Surulescu, șefa de la ARR, care mai primea bani din alte 17 locuri.
1.031.240 de lei câștigați de la stat în 2020
Anul trecut, doamna Surulescu, vicepreședintă PSD Sector 6 și șefă peste organizația locală a femeilor social-democrate, conform declarațiilor de avere (am verificat de două ori, că nu mi-a venit să cred), a primit în total de la statul nostru minunat, cu guvern liberal, suma de 1.031.240 de lei.

Articolul Cel mai bine plătit bugetar român este o fostă dactilografă, pusă șef la ARR de PSD: 18.000 euro lună apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns