Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Care sunt scenariile după care vor fi deschise școlile începând de luni! Anunţul preşedintelui României!

care-sunt-scenariile-dupa-care-vor-fi-deschise-scolile-incepand-de-luni!-anuntul-presedintelui-romaniei!

Începând de luni, majoritatea copiilor merg fizic la școală, a a nunţat preşedintele României Klaus Iohannis.

În fiecare școală trebuie luate măsuri stricte. (…) Grădinițiele și clasele 1-4 vor funcționa fizic peste tot, mai puțin în localitățile care sunt în carantină”, a spus președintele.

Există trei secnarii care vor sta la baza reînceperii şcolii.

Iată care sunt acestea:

Scenariul verde: „În localitățile în care sunt puține cazuri de Covid, în scenariul verde, toți copiii merg fizic la școală, de la grădiniță la liceu”

Scenariul galben: În scenariul galben, copiii de grădiniță merg fizic, clasele 1 – 4 merg la școală, iar din ciclul secundar doar copii de clasa a opta. Din liceu merg tinerii de clasa a 12-a care se pregătesc de Bacalaureat

Scenariul roșu: În scenariul roșu, merg fizic doar copiii la grădiniță și clasele 1 – 4 la școală, restul urmând școala online

Președintele a precizat că în localitățile aflate în carantină toată lumea stă acasă.

Însă, în afară de situația carantinei, cei care merg la școală în orice scenariu sunt copiii de grădiniță și clasele I – IV.

Mai sunt multe detalii de clarificat, cum se verifică dacă un copil e bolnav sau nu, ce se face, la câte cazuri de îmbolnăvire se închide școala. Toate aceste lucruri vor fi rapid clarificate”, a mai spus președintele.

În consecință, pregătiți copiii pentru școală”, le-a transmis președintele părinților.

Vezi şi https://republikanews.ro/platitorii-de-polite-rca/

Vezi şi https://republikanews.ro/departament-al-sgu…/

Vezi şi https://republikanews.ro/calendarul-admiterii-pentru…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Post-ul Care sunt scenariile după care vor fi deschise școlile începând de luni! Anunţul preşedintelui României! apare prima dată în republikaNEWS.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns