Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Evadează din monotonia cotidiană cu un șemineu spectaculos în stilul PEFOC

evadeaza-din-monotonia-cotidiana-cu-un-semineu-spectaculos-in-stilul-pefoc

Sub sloganul “Noi facem tot. Tu pui pe foc!” profesioniștii universului termic alternativ de la PEFOC, cu sediul central în Sibiu, ne propun soluția de încălzire care va reuși să ne scoată din monotonia zilelor ce par tot mai apăsătoare, prin amenajarea locuinței cu gama de seminee premium și extrem de performante, menite să-ți transforme radical viața “de după muncă”, invintându-te la momente de evadare într-un sanctuar de relaxare și căldură, așa cum poate deveni și căminul tău!

Indiferent de preferințele sau nevoile tale, alegerea unui șemineu clasic pe lemne sau al unui termoșemineu, după caz, care să se potrivească perfect în locuința ta, nu este o hotărâre simplă, dar de îndată ce ai stabilit împreună cu firma specializată aspectele tehnice ce țin de materialul de fabricație, suprafața de încălzit sau distribuția căldurii și în camerele învecinate, nu mai rămâne decât să-ți imaginezi cât de bine va arăta casa ta cu un șemineu nou-nouț – performant și extrem de spectaculos!

Bugetul și preferințele personale sunt aspecte importante atunci când vine vorba despre alegerea design-ului perfect, mai ales dintre atâtea modele de focare seminee disponibile pe piața de specialitate. O alegere bună este atunci când modelul de șemineu ales, reușește să se integreze perfect în atmosfera și povestea arhitecturală a locuinței tale.

În cazul în care locuința ta este dominată de liniile clare și mobilierul minimalist, atunci șemineul modern se potrivește perfect. Focarul este îmbrăcat în același material ca și hota, de sus până jos, cu puține elemente decorative. Poate fi prevăzut cu un spațiu special pentru depozitarea lemnelor, integrat în construcția șemineului, o soluție pe cât de practică, pe atât de stilată. Un șemineu modern poate avea sticlă ce se continuă și pe colț, oferind o vedere amplă asupra flăcărilor, aspect care va marca triumfător la capitolul impresie artistică.

Pentru un conservator cu o locuință amenajată în stil clasic, șemineul poate fi asortat cu brâuri din lemn, îmbrăcat cu piatră naturală sau marmură cu inserții fine. Culorile naturale sau neutre, sunt ideale pentru a marca vizual șemineul ce va deveni centrul principal de atracție al încăperii. De asemenea, un șemineu clasic poate fi prevăzut cu un mic spațiu de depozitare al lemnelor, conferindu-i o frântură din imaginea inconfundabilă a “acelei” sobe pe lemne din casa caldă și primitoare de la țară, a părinților sau bunicilor noștri dragi.

În schimb, cei mai mulți dintre clienți optează pentru variantele de șemineu rustic. Este o alegere preferată și datorită faptului că, rusticul nu se demodează în timp, fiind un stil care va rezista indiferent de trendurile vremelnice. Poate și din acest motiv, stilul rustic a început să-și capete tot mai mulți fani și în rândul clienților cu locuințe la oraș, și nu doar în amenajarea de cabane sau case de vacanță la țară.

Deoarece, în stilul rustic predomină din plin lemnul, focarul poate fi îmbrăcat în cărămidă decorativă, marmură, piatră naturală sau integrat într-un perete. Cu brâuri din lemn sau fără, accesorizat cu suporturi pentru lemne și de întreținere, din fier, orice focar este ușor de adaptat stilului rustic.

Momentele tale de răsfăț sunt mult mai aproape decât credeai, așa că, nu ezita să evadezi din monotonia zilelor stresante de la birou și contactează echipa Pefoc.ro pentru consultanță gratuită și o mulțime de sfaturi utile, soluții diverse de încălzire și montaj profesional, care să te ajute să-ți alegi cu inspirație și la prețuri corecte, șemineul tău perfect!

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns