Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

PSD Prahova dă în judecată pentru 10 000 de EURO un consilier local USR PLUS pentru o postare pe Facebook. Reacția lui Bogdan Toader

psd-prahova-da-in-judecata-pentru-10-000-de-euro-un-consilier-local-usr-plus-pentru-o-postare-pe-facebook.-reactia-lui-bogdan-toader

USR-Plus Prahova a emis un comunicat de presă prin care anunță că PSD Prahova l-a dat în judecată pentru 10 000 de EURO pe consilierul local ploieștean Mihai Tonsciuc. Motivul: o postare a acestuia pe Facebook în timpul campaniei electorale care îl viza pe Bogdan Toader. Contactat de observatorulph.ro, președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a confirmat informația: ”Am făcut mai multe astfel de chemări in judecată pentru calomnie, defăimare și denigrare”.

Comunicatul USR-Plus Prahova:

”PSD Prahova dă în judecată pentru 10 000 de EURO un consilier local USR PLUS de 24 de ani pentru că a spus adevărul despre fostul președinte al CJ Prahova, actual deputat, Bogdan Toader.

Care sunt faptele?
Înainte de începerea campanie electorale pentru alegerile locale din 2020, municipiul Ploiești și județul Prahova au fost împânzite de panouri cu fața lui Bogdan Toader, pe atunci candidat PSD, ulterior candidat al „Alianței pentru Prahova ” (PSD-PRO ROMÂNIA- PPUSL), pentru președinția Consiliul Județean, dar și președinte CJ în funcție. Panourile au fost prezente în spațiul public încă din 2019, cu mesaje despre sărbători, apoi cu sloganul „Iubesc (se folosea vizualul unei inimi) Prahova „, care a devenit slogan de campanie al domnului Toader în campania locală.
Mihai Tonsciuc, pe atunci doar membru USR Ploiești, a scris o postare (disponibilă aici: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=165491068373191&id=100855711503394 ) în care a luat peste picior ipocrizia domnului Toader, arătând o fotografie în care se vede clar un panou uriaș cu fața domnului Toader, vizibil dintr-un apartament ploieștean.
Obiectul chemării în judecată pentru 10 000 de EUR îl face postarea în cauză.
PSD Prahova și, implicit, deputatul Bogdan Toader, un apropiat al familiei Cosma, încearcă prin acest proces să închidă gura unui tânăr politician, fără probleme de integritate, fără avere, și cu credibilitate în comunitate.
Este stilul de politică de care toți românii s-au săturat.
Solicităm PSD Prahova să înceteze această hățuire imediat.
Rugăm toți cetățenii care cred în democrație, domnia adevărului în comunicările publice, dar și libertatea de exprimare, să se solidarizeze cu Mihai Tonsciuc și să condamne gestul lipsit de cultură democratică și bun simț al PSD Prahova.
USR Prahova ca organizație, dar și colegii din filială, îl vor sprijini pe Mihai Tonsciuc în acest proces, la nivel moral și legal, pentru a câștiga această luptă împotriva echipei baronului Cosma de la PSD”.
Bogdan Toader: ””Am făcut mai multe astfel de chemări in judecată”

Contactat de observatorulph.ro, președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a declarat: ”Am făcut mai multe astfel de chemări in judecată pentru calomnie, defăimare și denigrare. Sunt acțiuni inițiate în timpul campaniei electorală, inclusiv împotriva PNL pentru un ziar și sponsorizări pe Facebook pentru că banii din campania electorală nu pot fi cheltuiți decât pentru promovare”.

Articolul PSD Prahova dă în judecată pentru 10 000 de EURO un consilier local USR PLUS pentru o postare pe Facebook. Reacția lui Bogdan Toader apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns