Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Reacția lui Ludovic Orban în fața liberalilor care îi cer demisia

reactia-lui-ludovic-orban-in-fata-liberalilor-care-ii-cer-demisia

După două zile în care a fost atacat dur de primvicepreședintele Rareș Bogdan și secretarul general Robert Sighiartău, președintele PNL Ludovic Orban a făcut primele declarații publice pe tema demisiei sau demiterii sale din fruntea liberalilor.

PNL pare să fie împărțit în două tabere, sensibil egale numeric, pro și contra Orban, plus o a treia, cea a oportuniștilor care așteaptă să vadă în ce parte se înclină balanța, pentru a se putea poziționa.

Citește despre atacul lui Rareș Bogdan AICI.

Ludovic Orban: „Nu am obiceiul să polemizez cu colegii de partid în public, în calitate de preşedinte al PNL obligaţia mea este să asigur coeziunea partidului, să particip la asigurarea unităţii şi eficienţei în guvernarea de coaliţie şi cred că cetăţenii aşteaptă de la noi soluţii pentru rezolvarea problemelor, aşteaptă de la noi o organizare eficientă în bătălia cu pandemia, aşteaptă de la noi o reluare rapidă a creşterii economice care să permită creşterea calităţii vieţii şi a standardului de viaţă pentru fiecare român. Orice am de discutat, discut în interiorul PNL.

Preşedintele PNL este ales de Congres. PNL a avut un congres in iunie 2017 şi va avea unul în acest an, până atunci eu sunt preşedinte, dacă mă voi hotărî să candidez pentru un nou mandat, voi anunţa public accest lucru. Cred că orice problemă trebuie discutată în forurile statutare ale PNL, şi acolo discut cu colegii mei, nu în spaţiul public.”

citește despre atacul lui Robert Sighiartău AICI.

Articolul Reacția lui Ludovic Orban în fața liberalilor care îi cer demisia apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns