Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Fostul prim-ministru Viorica Dăncilă îşi va lansa o „carte-interviu”: Sunt lucruri care trebuie spuse

fostul-prim-ministru-viorica-dancila-isi-va-lansa-o-„carte-interviu”:-sunt-lucruri-care-trebuie-spuse

Fostul premier Viorica Dăncilă îşi va lansa o „carte-interviu” în care vorbeşte despre „provocările perioadei” în care a fost şef al Executivului, potrivit Agerpres.
„Pentru a răspunde curiozităţii prietenilor şi neprietenilor, confirm faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei cărţi-interviu, pe care am realizat-o în colaborare cu jurnalista Marga Niţu. Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relaţia cu Liviu Dragnea, dar şi despre campaniile electorale din 2019 şi colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD”, a scris Dăncilă pe pagina sa de Facebook.
Ea spune că a fost şi rămâne „social-democrată şi un om de echipă”. „Acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr şi pe analiza obiectivă a problemelor trecutului”, susţine fostul premier.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns