Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

La Ploieşti, concert simfonic dedicat Unirii Principatelor Române

la-ploiesti,-concert-simfonic-dedicat-unirii-principatelor-romane

Filarmonica ploieșteană va dedica spectacolul concertistic din această săptămână Unirii Principatelor Române. Evenimentul este programat să aibă loc mâine, 21 Ianuarie, de la ora 19.00, cu Matei Pop la pupitrul dirijoral al orchestrei simfonice ploieștene și pianista Ioana Maria Lupașcu solistă. Programul cuprinde „Salbă maramureșeană” – suitele nr. 3 și 4, de Matei Pop, Concertul pentru pian și orchestră, de Sabin Păutza și Simfonia în Do major, de Georges Bizet. Concertul se va desfășura cu public, iar biletele, în valoare de 10 lei – acces general – sunt disponibile la casa de bilete a Filarmonicii și online, pe adresa: filarmonicaploiesti.ro/…/concert-simfonic-ziua…/.
Evenimentul va fi transmis și live pe platforma Virtual Concert Hall, iar biletele virtuale pot fi achiziționate prin intermediul: https://virtualconcerthall.ro/…/bilet-virtual…/ . Relații suplimentare și rezervări se pot face la telefon 0 734 335 067.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns