Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Răzvan Lucescu, momente de coșmar cu Al Hilal! Antrenorul român, eșec drastic în Supercupa Arabiei Saudite | VIDEO

razvan-lucescu,-momente-de-cosmar-cu-al-hilal!-antrenorul-roman,-esec-drastic-in-supercupa-arabiei-saudite-|-video

Răzvan Lucescu a ratat șansa de a mai cuceri un trofeu în Orientul Mijlociu. Al Hilal a fost învinsă categoric de rivala Al Nassr în Supercupa Arabiei Saudite, 3-0, iar antrenorul român are parte de primele voci negative din partea suporterilor.

Răzvan Lucescu traversează cele mai grele momente în Arabia Saudită. După ce a câștigat titlul, Cupa Campionilor Asiei și Cupa Regelui, Al Hilal a ratat Supercupa Arabiei Saudite, cu Răzvan Lucescu pe banca tehnică.

Răzvan Lucescu, momente de coșmar cu Al Hilal! Antrenorul român, eșec drastic în Supercupa Arabiei Saudite

Al Hilal a avut pe teren vedetele Vietto, Giovinco și Gomis, dar nu a reușit să dea lovitura cu ocupanta locului 7 din Saudi League.

Al Nassr a deschis scorul în repriza secundă prin Petros (min. 61), iar Abderrazak Hamdallah (min.82) și Sami Al-Najei (min.90) au adus victoria echipei croatului Alen Horvat.

Răzvan Lucescu, scene șocante în derby-ul cu Al Ahli

Răzvan Lucescu și-a pierdut cumpătul în urmă cu două săptămâni, după derby-ul cu Al Ahli, din campionat.

Antrenorul român a fost scos din minți de arbitraj, iar la finalul meciului le-a reproșat foarte agresiv atitudinea arbitrilor și a scăpat chiar și o înjurătură.

Ultimul rezultat obținut de Al Hilal a fost o remiză, 1-1, cu Al Faisaly, iar Răzvan Lucescu este în pericol să piardă primul loc din campionat.

Al Hilal – Al Nassr 0-3! ECHIPELE DE START:

Al Hilal: Almuaiouf – Shahrani, Jahfali, Jang, Alburayk, Cuellar, Salman, Giovinco, Salem, Vietto, Gomis
Rezerve: Habib, Amir, Alolayan, Kanno, Otayf, Nasser, Carrillo, Alabdan, Shehri

Al Nasr: Jones – Al Ghanam, Al Amri, Madu, Al Khalaf – Petros, Al Hassan – Amrabat, Al Sulaiheem, Al Ghannam – Al Ghamdi
Rezerve: Abdullah, Al Alawi, Alawjami, Albirakan, Al Khaibari, Al Naji, Hamdallah, Pity, Yahya

The post Răzvan Lucescu, momente de coșmar cu Al Hilal! Antrenorul român, eșec drastic în Supercupa Arabiei Saudite | VIDEO appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns