Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Fost ministru și candidat la președinția României, mort după ce a fost diagnosticat cu COVID

fost-ministru-si-candidat-la-presedintia-romaniei,-mort-dupa-ce-a-fost-diagnosticat-cu-covid
Bogdan Stanoevici, fost ministru al Românilor de Pretutindeni în mandatul lui Victor Ponta și fost candidat la alegerile prezidențiale din 2019, a murit în spital, unde se afla internat de la începutul lunii decembrie, când fusese diagnosticat cu COVID-19.

Stanoevici a fost ministru Românilor de Pretutindeni în guvernul Victor Ponta, manager al Circului Metropolitan și candidat la alegerile prezidențiale din 2019.

Stanoevici era internat la spitalul Sfântul Pantelimon din București.

Stanoevici spunea că virusul care provoacă COVID-19 a fost creat în laborator

În luna mai a anului trecut, Bogdan Stanoevici a participat la un protest împotriva măsurilor sanitare, alături de alți zeci de oameni. Stanoevici s-a pupat și îmbrățișat cu cei prezenți la protest.

Înainte alegerilor parlamentare din decembrie 2020, Bogdan Stanoevici susținea că virusul care provoacă COVID-19 a fost creat în laborator , iar “brevetul este înregistrat şi la Paris şi la New York”.

Digi 24

Post-ul Fost ministru și candidat la președinția României, mort după ce a fost diagnosticat cu COVID apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns