Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

O tânără a primit salariu 20.000 de euro din greșeală și nu a vrut să-i dea înapoi. Ce a hotărât instanța

o-tanara-a-primit-salariu-20000-de-euro-din-greseala-si-nu-a-vrut-sa-i-dea-inapoi.-ce-a-hotarat-instanta
O femeie din Braşov a fost trimisă în judecată, după ce fabrica la care lucrează i-a transferat în cont, din greşeală, peste 100.000 de lei, adică mai mult de 20.000 de euro. Muncitoarea a refuzat să restituie suma, motiv pentru care a fost condamnată. Procesul se află pe roul Curţii de Apel Braşov, iar sentinţa finală a rămas în pronunţare, scrie România TV.

Tânăra are de 31 de ani și s-a trezit că are pe card peste 20.000 de euro (112.194 de lei).

Firma a vut să facă un angajament de returnare a banilor, dar angajata a refuzat și a folosit suma.

 

Pentru că nu a vrut să dea banii înapoi, femeia a fost pusă sub urmărire penală şi apoi trimisă în judecată pentru însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, notează Ziare.com.

Tânăra a recunoscut toate acuzaţiile şi a cerut să fie judecată în procedură simplificată.

Judecătoria Braşov i-a aplicat femeii o pedeapsă de două luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei şi 60 de zile muncă în folosul comunităţii.

De asemenea, tânăra a fost obligată, prin decizia instanţei, să îi achite suma de 107.518 lei, bani transferaţi din greşeală în con.

Sentinţa Judecătoriei Braşov a fost atacată la Curtea de Apel Braşov. În 16 februarie 2021 este programată pronunţarea sentinţei finale.

Post-ul O tânără a primit salariu 20.000 de euro din greșeală și nu a vrut să-i dea înapoi. Ce a hotărât instanța apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns