Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Peste 850 de forțe de ordine, prezente în stradă pentru verificarea respectării normelor pentru prevenirea și combaterea COVID

peste-850-de-forte-de-ordine,-prezente-in-strada-pentru-verificarea-respectarii-normelor-pentru-prevenirea-si-combaterea-covid
În ultimele 48 de ore, peste 850 de polițiști, jandarmi, polițiști locali, reprezentanți ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Prahova și reprezentanți ai autorității locale au acționat pentru verificarea modului în care se respectă prevederile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

 

Au fost verificate peste 490 de obiective/locații (societăți comerciale, restaurante, terase, parcuri, mijloace de transport în comun, gări), fiind legitimate peste 4.400 de persoane și verificate peste 790 de autovehicule. În ultimele 48 de ore, pentru neregulile constatate au fost aplicate peste 435 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 44.000 de lei, 12 dintre acestea fiind aplicate conform Legii nr.55/2020 pentru nerespectarea interdicțiilor de circulație după ora 23:00.
Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate zilnic şi în perioada următoare, pe raza întregului judeţ. Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale în contextul pandemiei de COVID-19. Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască de protecție şi să nu se expună la riscuri!
Exemplu:

La data de 7 februarie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Bucov au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, într-un imobil de pe raza localității Bucov are loc un eveniment privat, la care participă mai multe persoane.
La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat faptul că în curtea imobilului era aplasat un cort de evenimente în care era sărbătorită o cununie civilă. Pentru încălcarea prevederilor legale stabilite de Legea nr. 55/2020, au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.000 lei. În urma intervenției polițiștilor, evenimentul a fost întrerupt, iar participanții au părăsit locația.

Post-ul Peste 850 de forțe de ordine, prezente în stradă pentru verificarea respectării normelor pentru prevenirea și combaterea COVID apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns