Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Încep lucrările de reparație a străzii Găgeni din Ploiești

incep-lucrarile-de-reparatie-a-strazii-gageni-din-ploiesti

Primăria Ploiești anunță că sâmbătă, 6 februarie, se vor executa lucrări de reparații/ întreținere în zona străzii Găgeni, de la intersecția cu strada Tabla Buții, strada Alexandru Depărățeanu, strada Radu de la Afumați. Municipalitatea le mulțumește ploieștenilor pentru înțelegere și recomandă, pe cât posibil, utilizarea rutelor ocolitoare, în zona menționată.

Comunicatul Primăriei Ploiești:

Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că, se vor executa lucrări de reparații/ întreținere în zona străzii Găgeni, de la intersecția cu strada Tabla Buții, strada Alexandru Depărățeanu, strada Radu de la Afumați, în data de 06 februarie 2021.

Lucrările vor fi executate în baza contractului ce are ca obiect “Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări (cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban”.

Municipalitatea le mulțumește ploieștenilor pentru înțelegere și recomandă, pe cât posibil, utilizarea rutelor ocolitoare, în zona menționată.

DIRECȚIA COMUNICARE, RELAȚII PUBLICE

Articolul Încep lucrările de reparație a străzii Găgeni din Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns