Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Percheziții la persoane bănuite de furt calificat dintr-un depozit din Corbeanca. Prejudiciul este de peste 870 mii euro

perchezitii-la-persoane-banuite-de-furt-calificat-dintr-un-depozit-din-corbeanca.-prejudiciul-este-de-peste-870-mii-euro
Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au efectuat luni,18 ianuarie, sub coordonarea Parchetului de pe langă Tribunalul Ilfov, 11 percheziții, la domiciliile mai multor persoane, membrii ai unei grupări bănuite de furt calificat.

Perchezițiile au fost desfășurate în județul Ilfov(10) și în București (1).

În fapt, în noaptea de 21/22 septembrie 2020, mai multe persoane ar fi pătruns în depozitul unei societăți comerciale din localitatea Corbeanca, de unde ar fi sustras mai multe ceasuri tip smartwatch și căști wireless, prejudiciul reclamat de persoana vătămată fiind de aproximativ 877.720 de euro.

În urma perchezițiilor, 7 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție a Județului Ilfov, pentru cercetări.

Au fost ridicate mai multe înscrisuri și 2 autoturisme, acestea fiind indisponibilizate, pentru continuarea cercetărilor.

În urma probatoriului administrat, cele 7 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca acestea să fie prezentate, în cursul zilei de astăzi, Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, cu propuneri legale.

În prezent, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, care a produs consecințe deosebit de grave, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ilfov, Serviciul Criminalistic Ilfov, forțe operative de la subunitățile teritoriale de poliție, din Ilfov, precum și jandarmi din Ilfov.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Post-ul Percheziții la persoane bănuite de furt calificat dintr-un depozit din Corbeanca. Prejudiciul este de peste 870 mii euro apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns