Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

O ploieșteancă își caută mama biologică. ”Îmi doresc enorm să o găsesc!”

o-ploiesteanca-isi-cauta-mama-biologica.-”imi-doresc-enorm-sa-o-gasesc!”

O ploieșteancă adoptată în 1980, când avea numai nouă luni, își caută acum mama biologică. Apelul său a fost postat pe paagina de Facebook ”The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, o comunitate administrată de o prahoveancă după ce aceasta a reușit să-și găsească fratele adoptat în străinătate.

Apelul Doinei:  BUNĂ SEARA!! Am fost adoptată în PLOIEȘTI, județul PRAHOVA de o familie minunată. Doresc foarte mult să-mi cunosc și familia biologică, dar nu dețin nici o informație despre ei. M-am născut pe 24 ianuarie 1980, iar în certificatul meu eliberat la vârsta de nouă luni, este trecut Ploiești, dar probabil nu am fost născută aici. Prenumele și numele meu mijlociu este Doina Speranța, poate date chiar de mama mea biologică. Îmi doresc enorm de mult să o găsesc, vă rog să-mi DISTRIBUIȚI anunțul cât mai mult, pe profilul și grupurile dvs. Poate va fi văzut și de mama mea biologică!!!
Cei care dețin date care o pot ajuta pe ploieșteancă sunt rugați să contacteze administratorul paginii de Facebook ”The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, administrat de o prahoveancă.

Cine a creat pagina de Facebook dedicată găsirii părinților biologici ai copiilor adoptați în străinătate

Comunitatea de Facebook specializată în găsirea părinților biologici a fost fondată de Ileana Cunniffe Băiescu, care și-a petrecut copilăria în Prahova și care s-a stabilit în Irlanda în 1996.

A ajuns aici după ce în perioada 1990-1996 a locuit în Câmpina, unde a învățat la Școala Generală nr 8 și la Liceul Energetic. Pe 24 ianuarie 2015, Ileana Cunniffe Băiescu a creat Pagina de FACEBOOK „The Never Forgotten Romanian Children – Copiii niciodată uitați ai României în speranţa de a-şi îndeplini un vis important: găsirea fratelui său, Marin Constantin Victor, dat în adopţie internaţională.

După mai mulţi ani de căutări și fără nici un rezultat, Ileana a avut ideea să transfere căutările pe reţelele de socializare. Așa spera să-și găsească fratele prin conectarea cu cât mai mulți tineri adoptați din România în diferite ţări ale lumii. Trei săptămâni mai târziu, pe 10 februarie 2015, a postat singura fotografie de familie în care apărea fratele său alături de părinți. După câteva mii de ore de căutări, sute de telefoane și mail-uri, Ileana și-a împlinit visul, găsindu-și fratele. Revederea a fost emoționantă și a determinat-o pe Ileana să-i ajute și pe alți copii adoptați să-și cunoască părinții biologici.

Ileana a creat Pagina de FACEBOOK „The Never Forgotten Romanian Children – Copiii niciodată uitați ai României prin intermediul căreia aproape 400 de copii adoptați de străini, majoritatea la începutul anilor 90, și-au părinții biologici din România, numeroase cazuri ”rezolvate” fiind prahoveni.

 

Articolul O ploieșteancă își caută mama biologică. ”Îmi doresc enorm să o găsesc!” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns