Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Liga 1: Giurgiuvenii, deciși să pună capăt seriei pozitive a piteștenilor » Pariurile la Astra – FC Argeș sunt pregătite!

liga-1:-giurgiuvenii,-decisi-sa-puna-capat-seriei-pozitive-a-pitestenilor-»-pariurile-la-astra-–-fc-arges-sunt-pregatite!

Sâmbătă de la ora 14:00 la Giurgiu va avea loc duelul Astra – FC Argeș, partida contând pentru runda a 22-a a Ligii 1.

Cele două formații sunt vecine de clasament înaintea duelului programat pe „Marin Anastasovici”, Astra fiind pe locul 12 cu 22 de puncte în timp ce FC Argeș este pe locul 13 cu 20 de puncte, având însă și un meci mai puțin disputat. După cum bine știți, duelul pe care piteștenii ar fi trebui să-l susțină în runda 21 pe teren propriu cu Sepsi OSK a fost amânat ca urmare a focarului de coronavirus de la covăsneni, meciul fiind reprogramat pentru data de 16 februarie.

Echipa pregătită de Eugen Neagoe vine după o victorie clară cu 3-1 în deplasare cu FC Voluntari, acesta fiind primul succes după cinci meciuri în care Budescu & co au bifat trei remize și au suferit două eșecuri.

Piteștenii, neînvinși cu Ianovschi- Prepeliță la timonă!

Dintr-o candidată la retrogradare, FC Argeș a reușit să evadeze din subsolul clasamentului, fiind neînvinsă în ultimele șapte meciuri din Liga 1, serie în care nou-promovata a obținut două victorii, ambele în deplasare (n.r. FC Botoșani- FC Argeș 0-1, UTA – FC Argeș 1-2) și a bifat cinci remize. Sub conducerea tandemului Ianovschi- Prepeliță, piteștenii practică un fotbal bun, rezultatele din ultimul timp, inclusiv victoria cu FC Botoșani și remizele cu FCSB și Universitatea Craiova, formații aflate pe locuri de play-off, nefiind deloc întâmplătoare.

Echipa lui Eugen Neagoe pleacă la pariuri cu prima șansă în acest meci în care își propune să-și ia revanșa după ce în tur a cedat la limită în „Trivale” cu 1-0. Misiunea lui Budescu & co nu va fi însă deloc ușoară, piteștenii fiind deciși să continue seria rezultatelor pozitive în Liga 1.

Ponturi Astra – FC Argeș
Astra câștigă minim o repriză – cota 1.52
1X și peste 1.5 goluri – cota 1.60    
Sub 10.5 cornere- cota 1.40     
Peste 5.5 cartonașe – cota 1.70

Echipe probabile Astra – FC Argeș:
Astra: M. Popa – Jovanovic, Găman, Kane, Bruno – Merloi, Canadija, Crepulja, Wuthrich,– Gheorghe, Budescu
Antrenor: Eugen Neagoe
FC Argeș: Greab – Tofan, Marici, Deslandes, Mușat – Meza Colli, I. Șerban – Drăghici, Maes, Dumitru – Mediop
Antrenor: Mihai Ianovschi

The post Liga 1: Giurgiuvenii, deciși să pună capăt seriei pozitive a piteștenilor » Pariurile la Astra – FC Argeș sunt pregătite! appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns