Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Bebeluș înecat și resuscitat în biserică, după ce a fost scufundat în cristelniță, în timpul Botezului

bebelus-inecat-si-resuscitat-in-biserica,-dupa-ce-a-fost-scufundat-in-cristelnita,-in-timpul-botezului

S-a întâmplat duminică, în ultima zi a lunii ianuarie, în Suceava. Copilul a fost readus la viaţă, însă starea sa este foarte gravă. Următoarele ore sunt critice în lupta pentru supraviețuire.

Conform Antena 3, bebeluşul de 6 luni a fost dus, astăzi, de părinţi, naşi şi familie la biserica „Constantin şi Elena” din Suceava pentru a fi botezat.

În momentul în care bebeluşul urma să fie botezat efectiv, respectiv udat cu apa din cristelniţă, preotul l-a scufundat, aşa cum era tradiţia, de mai multe ori în apă, astfel că acesta a aspirat foarte multă apă.

Potrivit unor surse din cadrul Bisericii, copilul a plâns atunci când a fost scos din cristelniţă, iar probeleme au apărut în momentul în care preotul îl dădea cu mir.

Familia s-a speriat în momentul în care copilul nu a mai plâns, nu a tuşit şi nici nu a mai respirat, după ce a fost scos de preot din cristelniţă. Speriaţi, oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

La faţa locului a intervenit un echipaj SMURD. La sosirea medicilor, bebeluşul era în stop cardio-respirator, astfel că medicii au fost nevoiţi să îl resusciteze.

În ciuda faptului că a fost readus la viaţă, medicii spun că minutele în care a fost în stop cardio-respirator şi în acelaşi timp creierul a fost privat de oxigen ar putea lăsa urme grave, în cazul în care bebeluşul va supravieţui. Următoarele ore sunt critice.

sursa antena3

Articolul Bebeluș înecat și resuscitat în biserică, după ce a fost scufundat în cristelniță, în timpul Botezului apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns