Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Încă un deces anunțat de Ministerul Sănătății, după incendiul de la Matei Balș

inca-un-deces-anuntat-de-ministerul-sanatatii,-dupa-incendiul-de-la-matei-bals

Ministerul Sănătății a fost informat astăzi despre un deces în randul pacienților care primesc asistență medicală în cadrul Institutului Național de Boli Infectioase „Matei Balș”.

Este vorba despre o pacientă în vârstă de 67 de ani, care a fost internată în pavilionul V al unității sanitare, la un etaj superior.

Pacienta a fost diagnosticată cu o formă severă de infecție cu SARS Cov-2, dar stabilă, prezenta comorbidități. Conform informarii primite de Ministerul Sănătății, imediat după incendiu, pacienta a fost mutată într-o sectie ATI a aceluiași spital.

Pacienta s-a decompensat relativ rapid și a fost intubată. A decedat în această dimineață.

În această situație, ancheta medico-legala va stabili cauzele decesului.

Cu speranța că de această dată Ministerul Sănătății a informat corect, reamintim faptul că, în cazul decesului anunțat cu o zi în urmă, Ministerul Sănătății a comunicat inițial date eronate despre cel de al 6-lea deces. Citește știrea AICI.

Articolul Încă un deces anunțat de Ministerul Sănătății, după incendiul de la Matei Balș apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns