Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Doi ploieșteni au fost resuscitați, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

doi-ploiesteni-au-fost-resuscitati,-dupa-ce-s-au-intoxicat-cu-monoxid-de-carbon

Rudele au fost cele care i-au găsit pe cei doi, duminică seara, în locuința de pe strada Teilor din Ploiești. Au sunat imediat la 112.

Serviciul Județean de Ambulanță Prahova: în cursul serii, SAJ Prahova a fost solcitat pentru a acorda aistență medicală de urgență la 2 persoane, un bărbat de 32 de ani și o femeie de 25 de ani.

Cei doi au fost găsiți inconștienți, la domiciliu, în Ploiești. La locul intervenției s-au deplasat două echipaje cu medic și unul cu asistent medical.

Pacienții au fost găsiți în stop cardio respirator, posibil intoxicație cu monoxid de carbon. S-au început manevrele de resuscitare, pacienții prezentând semne vitale, după aproximativ 40 de minute. Ulterior, aceștia au fost transportați la UPU – SJU Ploiești.

Revenim cu detalii despre cauza exactă a intoxicației, precum și starea pacienților de la SJU.

Articolul Doi ploieșteni au fost resuscitați, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns