Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Avarie majoră la o magistrală de apă a ESZ. Lista localităților din Prahova unde va fi întreruptă furnizarea apei

avarie-majora-la-o-magistrala-de-apa-a-esz.-lista-localitatilor-din-prahova-unde-va-fi-intrerupta-furnizarea-apei

Societatea HIDRO PRAHOVA anunță oprirea distribuției apei potabile în mai multe localități, din cauza unei avarii pe o conductă a societății ESZ, începând de marți dimineață. Perioada estimată pentru reluarea furnizării apei potabile fiind de aproximativ 24 ore. Vor fi afectați locuitorii din orașele Băicoi (zona Găgeni) și Plopeni, precum și cei din comuna Dumbrăvești.

Comunicatul Hidro Prahova:

Societatea Hidro Prahova SA anunță că este nevoită să oprească distribuția apei potabile în orașele Băicoi (zona Găgeni) și Plopeni, precum și în comuna Dumbrăvești,  începând de marți 12.01.2021, orele 5.00, din cauza unei avarii în zona Găgeni, anunțată de Societatea Exploatare Sistem Zonal Prahova S.A.

Ca urmare, ESZ Prahova a comunicat că alimentarea cu apă potabilă se va întrerupe în regim de urgență pe tronsonul Dumbrăvești – N.H. Movila Vulpii (sursa STA Vălenii de Munte), perioada estimată pentru reluarea furnizării apei potabile fiind de aproximativ 24 ore.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze față de locuitorii care vor fi afectați de întreruperea distribuției apei și roagă toți consumatorii afectati să își asigure rezerve minime de apă pentru consum și uz casnic. După remedierea avariei de către ESZ Prahova, reluarea furnizării apei potabile către utilizatorii HIDRO PRAHOVA SA se va face în cel scurt timp, la parametrii de calitate corespunzători.

Articolul Avarie majoră la o magistrală de apă a ESZ. Lista localităților din Prahova unde va fi întreruptă furnizarea apei apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns