Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Protest al unor navetiști pe ruta Ploiești-Mărgineni. ”E ultima mașină și nu ne ia din stație, cum mai ajungem acasă, la familii?” FOTO

protest-al-unor-navetisti-pe-ruta-ploiesti-margineni.-”e-ultima-masina-si-nu-ne-ia-din-statie,-cum-mai-ajungem-acasa,-la-familii?”-foto

Mai mulți navetiști protestează, luni seară, în stația din zona magazinului Kaufland Vest după ce nu au fost lăsați să urce în microbuzul care efectuează cursa Ploiești-Mărgineni, aceasta fiind și ultima. Observatorulph.ro solicită public conducerii Consiliului Județean Prahova să ia măsuri pentru evitarea unor astfel de situații.

Un călător ne-a trimis imagini cu oamenii care așteaptă în stație după ce n-au avut locuri în mașina care și-a început cursa de la Gara de Sud la ora 17:00.

”Când microbuzul a ajuns în stație la Kaufland Vest nu mai erau suficiente locuri, așa că noi nu am fost lăsați să urcăm. I-am cerut șoferului să vorbească cu patronul să trimită o mașină mai mare, ca să putem merge la familii. E ultima cursă pe acest traseu, cum ajungem noi acasă?” a fost mesajul transmis de acesta.

Observatorulph.ro a încercat să contacteze telefonic operatorul de pe traseul respectiv, dar la numerele afișate pe site-ul firmei nu a răspuns nimeni.

Observatorulph.ro solicită public conducerii Consiliului Județean Prahova să ia măsuri pentru evitarea unor astfel de situații.

 

Articolul Protest al unor navetiști pe ruta Ploiești-Mărgineni. ”E ultima mașină și nu ne ia din stație, cum mai ajungem acasă, la familii?” FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns