Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Protest al bugetarilor în centrul Ploieștiului împotriva înghețării salariilor FOTO-VIDEO

protest-al-bugetarilor-in-centrul-ploiestiului-impotriva-inghetarii-salariilor-foto-video

Polițiștii, grefierii, angajații din penitenciare și rezerviștii de la Liga pentru Apărarea Drepturilor Pensionarilor Militari protestează, miercuri, la Ploiești, principala nemulțumire fiind înghețarea salariilor și pensiilor din acest an.

Protestul se desfășoară în fața Prefecturii Prahova, în intervalul 10.00 – 12.00. La protest sunt așteptate 100 de persoane.

Săptămâna trecută, tot ca formă de protest, reprezentanții Sindicatului Europol, filiala Prahova, au anunțat că nu vor mai da amenzi pentru contravenții, ci doar avertismente.

Citește și: Exclusiv. Protest al polițiștilor din Prahova, membri ai sindicatului Europol. Nu mai aplică amenzi, ci doar avertismente, chiar și șoferilor!

Reamintim faptul că la finele anului trecut, Guvernul a anunțat înghețarea salariilor pentru toți bugetarii, respectiv pentru angajații din administrația centrală și locală, dar și pentru polițiști.

Citește și: Guvernul a înghețat salariile bugetarilor. Majorările pentru profesori, amânate pentru 2022

La protest participă și reprezentanții PUBLISIND, structură care include sindicate reprezentative din familia ocupationala „justitie” sau din institutii subordonate Ministerului Justitiei.

Sindicaliștii protesteaza contra inghetarii salariilor si sporurilor, impotriva neindexarii pensiilor cu valoarea inflatiei, precum si pentru o cresteree a salariului minim corelata cu cresterea preturilor.

Observatorulph.ro transmite live protestul:

Galerie FOTO

Articolul Protest al bugetarilor în centrul Ploieștiului împotriva înghețării salariilor FOTO-VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns