Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Prețuri mai mari la instalațiile de transport pe cablu din Sinaia

preturi-mai-mari-la-instalatiile-de-transport-pe-cablu-din-sinaia

Un adult va plăti 170 de lei, iar un copil 117 lei pentru un skipass valabil o zi, pentru a avea acces pe pârtiile de mare altitudine din Sinaia, la final se săptămână. Noile tarife la instalațiile de transport pe cablu din Sinaia sunt valabile începând de luni, 1 februarie.

Modificara prețurilor a nemulțumit turiștii care s-au plans de faptul că un sckipass din Sinaia ajunge să coste cât cel din stațiunile montane din Bulgaria, unde domeniul schiabil este mult mai bine amenajat și întreținut.

Vineri dimineață, administratorii Gondolei din Sinaia anunțau că se confruntă cu o problemă tehincă, dar aceasta s-a rezolvat începând cu ora 10.00.

După mai multe zile de viscol și ninsoare, vremea este superbă la munte. Sunt amenajate și se prezintă foarte bine pârtiile Lăptici 1 și 2, Valea Soarelui 1 și 2, Valea Dorului 1, Varianta, Varianta Furnica și Drumul de Vară.

Noile tarife valabile începând cu 1 februarie 2021

Post-ul Prețuri mai mari la instalațiile de transport pe cablu din Sinaia apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns