Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Ploieșteanul Tzancă Uraganul, dedicații și artificii la un priveghi cu sute de persoane

ploiesteanul-tzanca-uraganul,-dedicatii-si-artificii-la-un-priveghi-cu-sute-de-persoane

Focuri de artificii și dedicații de manele la un priveghi din Ciorogârla la care a cântat ploieșteanul Tzancă Uraganul! Potrivit antena3.ro, sute de persoane au participat la priveghi. Poliția Ilfov a anunțat că oamenii legii au intervenit.

Peste 200 de persoane ar fi participat miercuri, 6 ianuarie, la priveghiul din Ciorogârla unde a fost chemat să cânte Andrei Velcu, mai bine cunoscut sub numele de Tzancă Uraganul. Într-o casă în care au intrat de-a lungul zilei sute de oameni, acesta ar fi primit dedicaţii din partea membrilor familiei, fără a fi respectate restricțiile impuse de pandemia de coronavirus, mai scrie sursa citată.

Priveghiul ar fi fost transmis în direct pe Facebook de un cameraman de evenimente.

Tzancă Uraganul ar fi fost invitat să cânte în memoria decedatului și ar fi fost filmat când primea dedicaţii de la familia îndurerată, dedicaţii însoţite de bancnote de 50 sau 100 de lei.

În jurul sicriului se aflau zeci de oameni care stăteau înghesuiţi, filmau cu telefonul mobil, plângeau şi îl jeleau pe mort. Doar câteva persoane ar fi purtat mască de protecție, mai scrie antena3.ro.

O dorinţă a decedatului, pe patul de moarte, ar fi fost ca la înmormântare să fie trase şi focuri de artificii, lucru anunţat de Tzancă Uraganul într-unul din live-urile transmise pe Facebook. La un moment dat, mulţimea a ieşit afară pentru a vedea spectacolul de pe cer, pentru ca mai apoi oamenii să se înghesuie din nou, lângă sicriu.

Poliția Ilfov a emis un comunicat de presă în care anunță că a aplicat 27 de amenzi și că oamenii legii efectuează verificări pentru identificarea tuturor participanților. Amenzile date se ridică la 17.000 lei:

“În această seară, polițiștii orașului Bragadiru au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Ciorogârla este deranjată ordinea și liniștea publică, prin ascultarea muzicii la un volum ridicat.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Bragadiru pentru efectuarea de activități specifice, iar la fața locului au constatat faptul că într-un imobil mai multe persoane participau la un priveghi, ascultând totodată muzică, la un volum ridicat.

Polițiștii au identificat mai multe persoane participante la eveniment, aplicând până la acest moment 25 de sancțiuni contravenționle conform Legii 55/2020 în valoare totală de 15500 de lei și 2 sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991 R, în valoare de 1500 de lei.

Cu ocazia intervenției polițiștilor, evenimentul a fost întrerupt, iar în prezent, polițiștii efectuează verificări pentru identificarea tuturor participanților și sancționarea acestora, conform prevederilor legale.

Cu privire la folosirea de artificii, polițiștii s-au sesizat din oficiu, context în care efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și de drept, identificarea persoanelor responsabile, urmând a fi luate măsurile prevăzute de lege.”, se arată în comunicatul emis de Poliția Ilfov.

Post-ul Ploieșteanul Tzancă Uraganul, dedicații și artificii la un priveghi cu sute de persoane apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns