Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Ploieștean cercetat penal pentru că a fugit din carantină. Le-a atras atenția jandarmilor pentru că nu purta mască

ploiestean-cercetat-penal-pentru-ca-a-fugit-din-carantina.-le-a-atras-atentia-jandarmilor-pentru-ca-nu-purta-masca

Încă un dosar penal, în Ploiești, pentru zădărnicirea combaterii bolilor. O persoană aflată în carantină a părăsit locuința și a fost prinsă de un echipaj de jandarmi în zona Gării de Sud. Bărbatul le-a atras atenția jandarmilor pentru că nu purta mască. Când l-au legitimat, aceștia au constatat că trebuia să figureze în izolare la domiciliu. Bărbatul a fost și amendat cu 500 de lei.

Comunicatul jandarmilor:

În data de 03.02.2021, în jurul orelor 20.45, o patrulă de jandarmi din cadrul I.J.J PRAHOVA, a depistat pe raza localității Ploiești, în zona Gară Sud, o persoană de sex masculin care nu purta mască de protecție.

În urma verificării acesteia în baza de date a reieșit faptul că, pe numele persoanei în cauză, a fost emisă o dispoziție de carantinare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile începând cu data de 25. 01.2021.

În cauză au fost întocmite acte de sesizare pentru infracțiunea de „Zădarnicirea combaterii bolilor”.

Documentele întocmite cu ocazia constatării faptei, au fost predate lucrătorilor din cadrul Secției nr.4 Poliție Ploiești.

Totodată persoana în cauză a fost sancționată contravențional conform LG.55/2020, cu amendă în valoare de 500 lei pentru nepurtarea măștii de protecție.

Articolul Ploieștean cercetat penal pentru că a fugit din carantină. Le-a atras atenția jandarmilor pentru că nu purta mască apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns