Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Bărbat accidentat mortal de un tren, în zona Bariera Unirii din Ploiești

barbat-accidentat-mortal-de-un-tren,-in-zona-bariera-unirii-din-ploiesti

Tragedia a fost anunțată la 112, joi după amiaza, în jurul orei 16.35. Din păcate, pentru victimă nu s-a mai putut face nimic.

Conform ISU Prahova, dispeceratul a trimis la locul accidentului un echipaj de pompieri și două ambulanțe Smurd, dintre care unul de terapie intensivă mobilă.

Serviciul Județean de Ambulanță Prahova confirmă că victima este un bărbat de 86 de ani, găsit în stop cardio-respirator. Omul a suferit un traumatism cranio-cerebral grav.

IPJ Prahova: ” în jurul orei 16:35, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a fost accidentată de tren, între Stațiile C. F. Ploiești Sud și Dambu, în zona Bariera Unirii. Echipa operativă a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind găsit un bărbat care a fost declarat decedat de cadrele medicale.

Politiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova efectuează cercetări pentru stabilirea identității, precum și a tuturor circumstanțelor în care s-a produs incidentul.”

Revenim cu detalii. foto – cititor Observatorulph.ro

Articolul Bărbat accidentat mortal de un tren, în zona Bariera Unirii din Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns