Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Locuri de munca Prahova în retail

Mii de locuri de muncă pentru sunt disponibile pe eJobs.ro, dintre care 500 in judetul Prahova!

Sute de locuri de munca Prahova sunt disponibile pe eJobs.ro, marii retaileri fiind prezenți aici cu joburi de casier, vânzător, lucrător depozit, precum și cu poziții de management. Pozițiile active acum îți oferă ocazia de a câștiga bonusuri în funcție de implicare, precum și oportunitatea de a te dezvolta profesional și de a avansa în carieră. Descoperă jobul care ți se potrivește, precum și beneficiile sale!

Casier

Îți poți începe cariera sau poți face o reconversie profesională în retail. Angajatorii din marile lanțuri comerciale sunt deschiși să aducă în echipele lor oameni responsabili și dornici să se implice în activitate. Contează să fi finalizat studii medii și să fii disponibil să lucrezi în ture organizate pe durata întregii săptămâni.

Ce vei face? Vei fi implicat în gestiunea produselor din magazin, în aprovizionarea mărfurilor la raft, precum și în scanarea și încasarea contravalorii acestora. De asemenea, va fi nevoie să construiești o relație deschisă cu diferiți clienți, într-o atmosferă plăcută și profesionistă.

Beneficii: Pachet salarial este format din salariu fix și bonusuri (de performanță, de retenție), tichete de masă, tichete cadou, spor pentru zilele de sărbători legale lucrate și pentru zilele de weekend lucrate, asigurare medicală privată, traininguri și formări profesionale, zile suplimentare pentru concediu de odihnă.

Lucrător depozit

Cu studii gimnaziale finalizate, determinare și orientare spre lucrul în echipă, precum și atenție pentru cifre și detalii te califici pentru acest job. Ai avantaj dacă a mai lucrat în logistică și dacă deții autorizația ISCIR de stivuitorist.

Ce vei face? Vei pregăti marfa conform comenzilor primite din magazine, vei fi responsabil de transportul și etichetarea paleților pregătiți la locul prevăzut în depozit, cât și de înfolierea/ambalarea acestora în mod corespunzător. De asemenea, vei controla retururile din magazine, le vei sorta, scana și prelucra în vederea revânzării. Vei oferi suport în organizarea și efectuarea inventarului în depozit.

Beneficii: Un plan de școlarizare personalizat și un trainer dedicat, majorări salariale anuale, tichete de masă și tichete cadou oferite cu diferite ocazii, asigurare medicală privată și asigurare de accidente, zile de concediu în plus, în funcție de vechime.

Shop Manager

Ai studii superioare (finalizate sau în curs de finalizare), experiență în retail (1-2 ani) și cunoștințe de limba engleză la nivel conversațional? Dacă te recunoști în această descriere, aplică pentru jobul de Shop Manager. Te poți diferenția prin abilitățile soft precum comunicarea, răbdarea, entuziasmul, ambiția și pasiunea pentru ceea ce faci. De asemenea, contează focusul tău pe experiența pozitivă oferită clientului și pe rezultate, spiritul de echipă și empatia.

Ce vei face? Vei coordona echipa de consultanți în vânzări din locația pe care o gestionezi, vei realiza raportări periodice, te vei implica în procesele de recrutare și în formarea noilor angajați.

Beneficii: Bonus din vânzări, posibilitatea de avansare în cadrul companiei, participarea la traininguri de specializare.

Ești interesat și de locuri de munca Dambovita sau locuri de munca Arges si alte imprejurimi? Poți accesa eJobs.ro și te îndemnăm să cauți locuri de munca localitatile preferate, pentru a descoperi care sunt opțiunile momentului. Iar în cazul în care cele cu prezență la birou nu te satisfac, există firește și numeroase variante remote!

administrator

Related Articles