Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Rochia de ocazie – ghid pentru o alegere fara repros

O rochie eleganta este intotdeauna calea cea mai potrivita pentru a denota feminitate si rafinament. Cu atat mai potrivita este o astfel de alegere pentru un eveniment deosebit, o ocazie mult asteptata. Ceva nou, un model unic, inedit, este de preferat. Desigur ca si o rochie pe care o ai deja in garderoba poate avea efectul dorit, insa senzatia resimtita la purtarea unei rochii noi este inegalabila!

Entuziasmul cu care pornesti deci in cautarea rochiei trebuie sa fie tinut sub control, pentru a nu face o alegere in pripa, pe care sa o regreti mai tarziu. Sansele ca asta sa se intample sunt cu atat mai mari cu cat nu reusesti sa rezisti tentatiei de a te lasa convinsa de prima impresie. Accentul trebuie sa cada si pe calitate pentru ca aceasta defineste confortul resimtit.

Rochia trebuie aleasa tinand intotdeauna cont de silueta: ca e tip para, clepsidra, cu solduri voluptoase sau talie lata, etc. Ai grija totodata si la zvonurile care circula despre ce nu ar trebui sa porti pentru ca acesta nu reflecta intotdeauna realitatea. Ideal este sa soliciti parerea unui specialist, a unui designer vestimentar priceput daca vrei sa mergi la sigur. Optiuni calitative si ireprosabile gasesti in magazine de top precum GeorgianaIordache.com.

Cum sa alegi o rochie de ocazie ideala?

Ca sa ai siguranta ca ai luat cea mai buna decizie in privinta rochiei de ocazie, orienteaza-te dupa un boutique ce iti poate oferi cateva  servicii.

*posibilitatea de a-ti croi rochia dupa marimea ta.

Este foarte important ca aceasta sa se aseze manusa pe silueta ta, deci cel mai bine este sa optezi pentru un magazin care vine cu acest serviciu. Cel anterior mentionat dispune de un astfel de avantaj oferit clientelor sale. Alegand o rochie exact dupa marimea ta, aceasta se va aseza impecabil. Ce iti poti dori mai mult?

*consultanta gratuita online pentru a-ti alege modelul.

Daca vrei sa nu pierzi timpul cautand si negasind ceva care sa te incante, primeste consultanta oferita in alegerea unei rochii de ocazie de e-shop-ul despre care iti spuneam. Astfel ai toate sansele sa alegi un model care sa te puna intr-o lumina pozitiva, in care sa te simti excelent.

*customizarea modelului dupa stilul personal.

Cu siguranta ca ai anumite gusturi la care nu esti dispusa sa renunti, ceea ce e absolut normal pentru ca nici nu e cazul sa faci asta. Tot ce trebuie sa faci e sa gasesti designerul vestimentar potrivit ca sa iti ofere exact ceea ce doresti. Pe site-ul mentionat vei gasi indiscutabil rochii exact pe stilul si gustul tau, iar daca nu e cazul, poti cere ajutorul magazinului pentru a intra in poseseia modelului dorit, chiar daca acesta  presupune imbinarea a doua rochii existente pe site.

Fara mai pierde inutil timpul, asigura-te ca ai la dispozitie rochia de ocazie potrivita din timp, astfel ca evenimentul mult asteptat sa nu te prinda nepregatita.

administrator

Related Articles