Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Bilanț vaccinare Covid-19 în Prahova. Numărul dozelor pierdute a ajuns la 44 de la debutul campaniei

bilant-vaccinare-covid-19-in-prahova.-numarul-dozelor-pierdute-a-ajuns-la-44-de-la-debutul-campaniei

Prefectura Prahova a anunțat, sâmbătă că, potrivit informațiilor furnizate de către Direcția de Sănătate Publică, până la data de 06 februarie 2021, în județul Prahova au ajuns 33945 de doze de vaccin anti SARS-CoV-2, dintre care 30045 doze Pfizer/BioNTech, iar 3900 doze produse de compania Moderna.

Din totalul numărului de doze de  vaccin ajunse în Prahova, 29608 au fost consumate (ora raportării – 13.00), alte 4293 (2731 Moderna și 1562 Pfhizer) sunt în curs de administrare.

„Numărul total al persoanelor din județul Prahova care au primit și a doua doză, până în prezent, este de 4861. În ultimele 24 de ore a fost raportate o nouă pierdere (doză diluată și neutilizată) la centrul de vaccinare de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești – sediu Boldescu. Totalul dozelor irosite, de la debutul imunizării, în Prahova, se ridică la 44”, a anunțat Prefectura Prahova.

Conform datelor oficiale, „nu au fost raportate noi reacții de tip alergic apărute în urma administrării serului anti SARS-CoV-2”.

„Vaccinarea este o măsură complexă de prevenție în pandemia de coronavirus, alături de celelalte obligații ce ne revin: respectarea regulilor şi a măsurilor igienico-sanitare (purtarea măştii, spălatul pe mâini şi distanţarea fizică). De asemenea, toate informațiile despre campania de imunizare împotriva COVID-19 pot fi găsite pe site-ul: https://vaccinare-covid.gov.ro/”, a mai precizat Prefectura Prahova.

Articolul Bilanț vaccinare Covid-19 în Prahova. Numărul dozelor pierdute a ajuns la 44 de la debutul campaniei apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns