Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Imagini superbe cu cea mai faimoasă pârtie neagră din România. Se află în Prahova şi este omologată/ VIDEO

imagini-superbe-cu-cea-mai-faimoasa-partie-neagra-din-romania.-se-afla-in-prahova-si-este-omologata/-video

Cea mai faimoasă pârtie neagră din România se află în Prahova şi este omologată. Este vorba despre pârtia Carp din Sinaia

“Este una dintre cele mai dificile și abrupte pârtii omologate din țara noastră. Și cu siguranță, una dintre cele mai frumoase. Pentru prima dată în istoria orașului Sinaia am amenajat-o integral și a fist deschisă recent. Amenajarea Carpului a fost o provocare care a început în urmă cu mai mult timp. Am achiziționat un utilaj care să poată face față înclinației. Chiar și așa, s-a muncit în condiții foarte dificile, dar rezultatul este fenomenal!”, a spus Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

Administrația Domeniului Schiabil Sinaia atrage atenția tuturor pasionaților că gradul de dificultate al pârtiei Carp este unul deosebit de ridicat, drept urmare potrivită exclusiv avansaților.

Vezi şi https://republikanews.ro/mergi-la-munte-vezi-programul…/

Vezi şi https://republikanews.ro/martisoare-speciale-turta-dulce/

Vezi şi https://republikanews.ro/cea-mai-salbatica-si-frumoasa…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursă video Facebook Primăria Sinaia

Post-ul Imagini superbe cu cea mai faimoasă pârtie neagră din România. Se află în Prahova şi este omologată/ VIDEO apare prima dată în republikaNEWS.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns