Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Informare privind vaccinarea la nivelul județului Prahova

informare-privind-vaccinarea-la-nivelul-judetului-prahova

Conform informațiilor furnizate de către Direcția de Sănătate Publică Prahova, până la data de 09 februarie 2021, în județul Prahova au ajuns 36945 de doze de vaccin anti SARS-CoV-2, dintre care 33045 doze Pfizer/BioNTech, iar 3900 doze produse de compania Moderna.

  Dintre acestea, au fost consumate 32978 doze (ora raportării – 13:00). Stocul diponibil, în acest moment, este de 3920 doze vaccin (1991 doze vaccin Pfizer/BioNTech și 1929 doze vaccin produs de compania Moderna).

Numărul total al persoanelor din județul Prahova care au primit și a doua doză, până în prezent, este de 7270.

În ultimele 24 de ore, au fost raportate 3 noi pierderi (doze diluate si neutilizate) la Spitalul Orășenesc Băicoi, la Spitalul Orășenesc Vălenii de Munte și la Centrul de vaccinare de la fostul Liceu Ludovic Mrazek – Ploiești. Numărul dozelor pierdute a ajuns la 47 .

Vaccinarea este o măsură complexă de prevenție în pandemia de coronavirus, alături de celelalte obligații ce ne revin: respectarea regulilor şi a măsurilor igienico-sanitare (purtarea măştii, spălatul pe mâini şi distanţarea fizică).

  De asemenea, toate informațiile despre campania de imunizare împotriva COVID-19 pot fi găsite pe site-ul: https://vaccinare-covid.gov.ro/

comunicat de presă Instituția Prefectului – Județul Prahova

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Post-ul Informare privind vaccinarea la nivelul județului Prahova apare prima dată în republikaNEWS.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns