Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Ieri, ploieştenii s-au trezit în plin peisaj de iarnă!

ieri,-ploiestenii-s-au-trezit-in-plin-peisaj-de-iarna!

N. Dumitrescu

Avertizările celor de la Agenția Națională de Meteorologie, potrivit cărora Codul galben va aduce ninsori și în Prahova, s-au adeverit. De duminică a început să ningă și la Ploiești, iar ieri dimineață zăpada acoperise totul, peisaj de care ploieștenilor le era dor, mai ales că iarna trecută a fost una foarte blândă. Potrivit Primăriei Ploiești, în vederea asigurării unei bune circulații pe arterele principale ale orașului, au avut loc, pe toată perioada weekendului, activităţi de deszăpezire a drumurilor, precum şi a zonelor pietonale accesate frecvent.

Totodată, ieri, încă de la primele ore ale dimineţii, zeci de angajaţi ai operatorului de salubritate şi beneficiari ai venitului minim garantat au demarat acţiunile de deszăpezire, punându-se accent şi pe străzile secundare de circulaţie.

Au fost utilizate peste 25 de utilaje pentru deszăpezire și un încărcător frontal pentru curăţat parcările din zona Centrului Civic, iar angajaţi ai S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L. au fost prezenţi în teren şi au asigurat deszăpezirea căilor de acces în parcuri, precum şi curăţarea plantelor de zăpadă pentru a fi ferite de îngheţ. Activitățile vor continua în funcție de cantitatea de precipitații din perioada următoare.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns