Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Copil de numai un an şi opt luni, rănit grav într-un accident la Berceni

copil-de-numai-un-an-si-opt-luni,-ranit-grav-intr-un-accident-la-berceni

F. T.

Ieri dimineaţă, un echipaj SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Şerban Cantacuzino” Prahova s-a deplasat de urgenţă în satul Cătunu (comuna Berceni), pentru a acorda primul ajutor pasagerilor dintr-un autoturism care s-a răsturnat.
Reprezentanţii instituţiei au precizat că în autoturism se aflau o fetiță de numai un an şi opt luni, un copil în vârstă de 10 ani şi un adult – tatăl fetiţei, în vârstă de 37 de ani. Ultimii doi au fost transportaţi la spital, copilul fiind în stare gravă.
În legătură cu acest accident, şi IPJ Prahova a emis următorul comunicat: „Un autoturism care se deplasa pe DC 157 (sensul de mers Corlăteşti – Berceni) s-a răsturnat, două persoane – un copil şi un bărbat – fiind transportate la spital. Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor în consecinţă”.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns