Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Gata cu indisciplina la PSG! Noul antrenor Mauricio Pochettino le-a transmis un mesaj clar vedetelor sale Neymar și Mbappe: „Timpul pentru distracție a trecut”

gata-cu-indisciplina-la-psg!-noul-antrenor-mauricio-pochettino-le-a-transmis-un-mesaj-clar-vedetelor-sale-neymar-si-mbappe:-„timpul-pentru-distractie-a-trecut”

Noul antrenor al celor de la PSG, Mauricios Pochettino, este hotărât să impună o disciplină de fier la campioana Franței și și-a avertizat vedetele, în frunte cu Neymar și Mbappe.

Fostul manager al celor de la Spurs este la prima sa aventură după demiterea de pe banca echipei din Nordul Londrei, din noiembrie 2019.

Mauricio Pochettino le-a transmis clar vedetelor de la PSG că nu mai este loc pentru acte de indisciplină

Managerul de 48 de ani Mauricio Pochettino a renunțat la imaginea sa de tip prietenos, după ce le-a ordonat starurilor de la PSG, în frunte cu Neymar și Mbappe, să înceapă să își ia mult mai în serios rolurile pe care le au la echipa pariziană.

Cei de la RMC Sport susțin că Pochettino le-ar fi spus noilor săi jucători că: „Au fost destule momente prostești. Timpul pentru distracție s-a terminat”.

PSG a câștigat 7 din ultimele 8 titluri puse în joc în Ligue1, singurul ratat din această serie impresionantă fiind cel din sezonul 2016/2017, adjudecat de către cei de la AS Monaco.

Ținta principală: calificarea în fața Barcelonei în Liga Campionilor

Neamțul Thomas Tuchel a fost demis chiar înainte de Crăciun, după ce PSG a ajuns pe poziția a treia a clasamentului din Ligue1.

Imediat, Pochettino a fost numele care a fost cel mai intens vehiculat pentru a prelua banca parizienilor, argentinianul fiind căpitanul echipei de pe Parc des Princes în timpul carierei sale de jucător.

Meciul de debut al sud-americanului pe banca vicecampioanei Europei va fi deplasarea cu Saint-Etienne de miercuri seară.

Primul obiectiv al lui Pochettino va fi să readucă PSG cât mai rapid pe prima poziție a clasamentului din Franța.

Cu toate acestea, principala măsură cu care va fi judecat managerul de 48 de ani va fi evoluția echipei de pe Parc des Princes în UEFA Champions League, competiția cea mai importantă de pe glob la nivel de cluburi și cea care nu a fost câștigată niciodată până acum de campioana Franței.

Pe 16 februarie este programată, pe Camp Nou, prima manșă a duelului din 16-mile UEFA Champions League dintre Barcelona și Paris Saint-Germain.

 

The post Gata cu indisciplina la PSG! Noul antrenor Mauricio Pochettino le-a transmis un mesaj clar vedetelor sale Neymar și Mbappe: „Timpul pentru distracție a trecut” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns