Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Dumitru Dragomir, despre protestele din Washington: „Donald Trump i-a chemat! Împușcă 300 și gata. Îți iei arme de la magazin” | EXCLUSIV ProSport LIVE

dumitru-dragomir,-despre-protestele-din-washington:-„donald-trump-i-a-chemat!-impusca-300-si-gata.-iti-iei-arme-de-la-magazin”-|-exclusiv-prosport-live

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat în cadrul emisiunii ProSport LIVE în legătură cu protestele violente de la Washington.

Fostul președinte al LPF a vorbit despre momentul în care Capitolului a fost ocupat de manifestanții pro-Trump, acolo unde trei persoane (o femeie și doi bărbați) au murit din cauza unor „urgențe medicale”.

Sute de manifestanți pro-Trump au pătruns în Capitoliu și mai multe clădiri din complez au fost evacuate, iar Dumitru Dragomir transmite că aceștia au fost chemați de către fostul președinte al SUA.

Dumitru Dragomir a comentat despre protestele violente de la Washington

„Eu am fost proTrump, dar acum a comis-o. El i-a chemat. A vrut să arate cât de tare poate să fie după ce nu mai e președinte. E pericol. Are 70 de milioane de votanți. Vă dați seama ce poate să facă? Când ajungi la nivelul ăsta te domină paranoia.

Puterea este cea mai de preț, după sănătate. De asta umblă oamenii după bani și d-astea… pentru a avea putere. Împușcă 2-300 și se liniștește treaba. Sunt mulți nebuni…”, a spus Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, pentru ProSport LIVE.

Ce se întâmplă în Statele Unite ale Americii

Congresul Statelor Unite ale Americii a suspendat miercuri de urgență sesiunea menită să certifice victoria lui Joe Biden, cel care l-a învins pe Donald Trump la alegerile care au avut loc în 2020.

Donald Trump, cel care a refuzat să își accepte înfrâmgerea, și-ar fi chemat susținătorii să protesteze la Washington, în marja acestei sesiuni protocolare. Manifestanții s-au îndreptat spre Congres, iar acolo au pornit proteste violente.  Poliția Capitolului a ordonat personalului Congresului să evacuze clădirea Cannon precum și altele din jurul Capitolului, la scurt timp după ce Donald Trump a ținut un discurs.

The post Dumitru Dragomir, despre protestele din Washington: „Donald Trump i-a chemat! Împușcă 300 și gata. Îți iei arme de la magazin” | EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns