Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Deputatul USR Mihai Polițeanu, sesizare pe tema numirilor politice la școli: Numirea de la Colegiul Economic Virgil Madgearu din Ploiești a fost făcută „din scurt, fără o justificare clară și împotriva dorințelor colectivului instituției de învățământ!”

deputatul-usr-mihai-politeanu,-sesizare-pe-tema-numirilor-politice-la-scoli:-numirea-de-la-colegiul-economic-virgil-madgearu-din-ploiesti-a-fost-facuta-„din-scurt,-fara-o-justificare-clara-si-impotriva-dorintelor-colectivului-institutiei-de-invatamant!”

Deputatul USR Mihai Polițeanu a transmis o scrisoare la Ministerul Educației solicitând un răspuns pe tema numirilor care au avut loc în ultima perioadă la unitățile de învățământ nu doar în Prahova, ci la nivel național. Totul pleacă de la situația creată la Colegiul Economic Virgil Madgearu din Ploiești, unde cadrele didactice au protestat împotriva numirii unui nou director interimar.

Deputatul USR Mihai Polițeanu susține, într-o postare pe Facebook, că numirea de la Colegiul Economic Virgil Madgearu a fost făcută „din scurt, fără o justificare clară și împotriva dorințelor colectivului instituției de învățământ, cu suspiciuni de legături politice și personale cu persoane din Inspectoratul Școlar Județean”.

„Nu se mai poate continua în același stil cu numiri politice sau discreționare, pe bază de pile și relații. Educația este prea importantă, iar oamenii își pun speranțe mari în acest guvern reformist așa că, vă rog, domnule ministru, să nu înșelați așteptările oamenilor și să opriți acest fenomen inacceptabil”, a scris parlamentarul pe Facebook.

Deputatul USR Mihai Polițeanu a transmis o scrisoare Ministerului Educației, precizând că „situația de la CEVM Ploiești stagnează, ba chiar se pune presiune asupra cadrelor didactice să nu mai protesteze și să tacă din gură cu privire la numirea ce a avut loc”.

Citește și: Protest la Colegiul Virgil Madgearu din Ploiești după ce conducerea a fost înlocuită peste noapte. ”A început epurarea politică?!” UPDATE VIDEO

Citește și: VIDEO-FOTO: Profesorii de la Colegiul Virgil Madgearu din Ploiești protestează împotriva schimbării conducerii

Citește și: VIDEO: Reacția noului director al Colegiului Economic „Virgil Madgearu” din Ploiești după protestul profesorilor. Ce mesaj le transmite

Articolul Deputatul USR Mihai Polițeanu, sesizare pe tema numirilor politice la școli: Numirea de la Colegiul Economic Virgil Madgearu din Ploiești a fost făcută „din scurt, fără o justificare clară și împotriva dorințelor colectivului instituției de învățământ!” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns