Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Informare vaccinare anti-COVID-19, în Prahova

informare-vaccinare-anti-covid-19,-in-prahova

Potrivit informațiilor furnizate de către Direcția de Sănătate Publică Prahova, până la data de 03 februarie 2021, în județul Prahova au ajuns 29783 de doze de vaccin anti SARS-CoV-2, dintre care 27483 sunt doze Pfizer/BioNTech, iar 2300 doze sunt produse de compania Moderna.
Dintre acestea, 27000 au fost consumate (ora raportării – 13.00), alte 2545 (2300 Moderna și 245 Phizer) fiind în curs de administrare.
Numărul total al persoanelor din județul Prahova care au primit și a doua doză, până în prezent, este de 3904.

În ultimele 24 de ore a fost raportată o nouă pierdere, doza irosită fiind la centrul de vaccinare de la Spitalul Orășenesc Băicoi. Numărul total al dozelor pierdute, în Prahova, a ajuns la 38.

Nu au fost raportate noi reacții de tip alergic apărute în urma administrării serului anti SARS-CoV-2.

Vaccinarea este o măsură complexă de prevenție în pandemia de coronavirus, alături de celelalte obligații ce ne revin: respectarea regulilor şi a măsurilor igienico-sanitare (purtarea măştii, spălatul pe mâini şi distanţarea fizică).

De asemenea, toate informațiile despre campania de imunizare împotriva COVID-19 pot fi găsite pe site-ul: https://vaccinare-covid.gov.ro/

Vezi şi https://republikanews.ro/locuri-libere-la-ati-2/

comunicat de presă

Post-ul Informare vaccinare anti-COVID-19, în Prahova apare prima dată în republikaNEWS.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns