Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Camionetă neînmatriculată, încărcată cu lemne fără documente, depistată în Prahova. Șoferul beat a fost reținut

camioneta-neinmatriculata,-incarcata-cu-lemne-fara-documente,-depistata-in-prahova.-soferul-beat-a-fost-retinut

Polițiștii din Câmpina au identificat în trafic o autoutilitară care circula pe raza comunei Valea Doftanei, județul Prahova, fără a avea montate plăcuțe cu număr de înmatriculare și care transporta material lemnos fără documente justificative, scrie portalul local Observatorul prahovean. Șoferul, care era băut, a fost reținut pentru 24 de ore.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, a transmis IPJ Prahova.

După verificarea camionetei, polițiștii au constatat că aceasta nu figura ca înmatriculată. În plus, bărbatul nu deținea documente pentru materialul lemnos transportat, motiv pentru care a fost sancționat contravențional.

Ca măsură complementară, s-a procedat la confiscarea cantității de 2,3 mc lemn de foc, predată Ocolului Silvic Câmpina.

În urma administrării probatoriului, a fost dispusă măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Foto: Observatorul prahovean

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns