Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Primarul Ploieștiului începe programul de audiențe cu cetățenii. Cum te poți înscrie

primarul-ploiestiului-incepe-programul-de-audiente-cu-cetatenii.-cum-te-poti-inscrie
În contextul scăderii ratei de infectare cu Covid 19, primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a anunțat că intenționează să înceapă programul de audiențe cu ploieștenii, în luna februarie. Cei care doresc să intre în audiență trebuie să se înscrie prin completarea unui formular. 
Audeințele vor fi organizate în fiecare zi de marți, începând cu data de 2 februarie 2021.
Persoanele care doresc să intre în audiență, cu diferite situații legate de activitatea administrației publice locale, trebuie să completeze un formular prin intermediul paginii de internet a municipalității accesând link-ul  www.ploiesti.ro sau să transmită o solicitare electronică pe adresa de email comunicare@ploiesti.ro, care să conțină datele de identificare și de contact ale persoanei care solicită audiența, precum și expunerea pe scurt a problemei pentru care se solicită audiența.
Totodată, există și posibilitatea depunerii unei cereri de audiență direct la Registratura Primăriei Municipiului Ploiești, la sediul instituției din Piața Eroilor nr. 1 A.
Programarea la audiențe se face în ordinea cronologică a depunerii cererilor.
“Având în vedere contextul epidemiologic actual, intenționez ca, din luna februarie, să începem programul de audiențe cu cetățenii, respectând regulile de distanțare socială și igienă.
Transparența decizională și comunicarea directă sunt două principii importante în activitatea mea și a echipei mele, iar optimizarea relației dintre primărie și cetățeni rămâne o direcție esențială în activitatea noastră.
Este necesar să avem aceste întâlniri directe cu ploieștenii pentru a discuta și soluționa concret problemele individuale ale acestora, care țin de activitatea municipalității, dar și pentru a percepe direct realitățile orașului și prioritățile sau propunerilor cetățenilor, așa încât Ploieștiul să evolueze și să se transforme într-o localitate atractivă pe harta României.
În prezent, lucrăm la structurarea bugetului Municipiului Ploiești, și astfel, în momentul în care voi începe programul de audiențe cu cetățenii, vom putea discuta concret problemele orașului raportate la bugetul acestui an ” a declarat primarul Andrei Volosevici.

Post-ul Primarul Ploieștiului începe programul de audiențe cu cetățenii. Cum te poți înscrie apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns