Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Poliţia prahoveană a întocmit dosar penal în urma unui conflict care a avut loc într-o sală de fitness din Blejoi

politia-prahoveana-a-intocmit-dosar-penal-in-urma-unui-conflict-care-a-avut-loc-intr-o-sala-de-fitness-din-blejoi
În incident au fost implicate mai multe persoane, una dintre ele folosind un pistol tip airsoft, fără încărcător

F. T.

Poliţiştii prahoveni au întocmit dosar penal care are ca obiect comiterea infracţiunilor de „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, „ameninţare, lovire sau alte violenţe” şi „distrugere”, în urma unui conflict care a avut loc luni, 1 februarie a.c., într-o sală de fitness din Blejoi, incident în care a fost folosită şi un pistol tip airosft, fără încărcător.
De asemenea, potrivit informaţiilor primite ieri de la reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, „au fost aplicate opt sancţíuni contravenţionale, în conformitate cu Legea nr.61/1991, iar arma a fost ridicată şi supusă expertizei criminalistice, pentru a se stabili cu exactitate şi regimul din care face parte”.
Măsurile amintite au avut loc în urma unui incident relatat de către poliţia prahoveană astfel: „Polițiștii au fost sesizați (luni – n.n.) cu privire la un conflict între un antrenor și doi clienți, la o sală de fitness din comuna Blejoi. (…) Din primele cercetări a reieşit faptul că trei persoane ar fi avut un conflict verbal și fizic, unul dintre acestea folosind, pentru a se apăra, un pistol tip airsoft fără încărcător.
Nicio persoană nu a suferit vătămări, iar polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și administrarea probatoriului” .

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns