Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Ploiești Shopping City continuă Marele Sezon al Zâmbetelor: reduceri de iarnă de până la 70 %

ploiesti-shopping-city-continua-marele-sezon-al-zambetelor:-reduceri-de-iarna-de-pana-la-70-%

Ploiești Shopping Citycontinuă Marele Sezon al Zâmbetelor cu reduceri de iarnă și oferte speciale.

Astfel, în perioada 6 ianuarie – 6 februarie, Ploiești Shooping City își așteaptă clienții la sesiuni de #ShoppingÎnSiguranță. Colecțiile de sezon vin cu reduceri de până la 70% ce pot fi asortate oricum și oricând cu un zâmbet.

Magazinele H&M, Bigotti, BSB, Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Gatta, Penti, Takko Fashion anunță reduceri de până la 50%. Brand-ul Koton vine cu reduceri de până la 70%. În magazinele de încălțăminte Tezyo, Salamander, Anna Cori, Office Shoes, CCC sunt reduceri de preț între 30% și 60%. La Deichmann, două produse cumpărate îl aduc gratuit pe al treilea, iar la un produs cumpărat al doilea poate fi achiziționat la jumătate de preț. În magazinele de articole sportive Hervis, Intersport și Adidas sunt reduceri de până la 70%, respectiv 50%. Noriel vine cu reduceri de până la 50% la jucării și articole vestimentare pentru copii. Pentru cei în căutare de accesorii sau bijuterii, Teilor a pregătit o reducere de 30% la colecția Legendary Diamonds, iar Meli Melo Paris, Spend’Or și Be in Time îi așteaptă cu discounturi de până la 50 %. Yves Rocher, Sephora și Douglas aduc zâmbete pe fețele clienților săi cu produse de beauty reduse cu până la 60%. Magazinul English Home proune un mix de nerefuzat de 60% + extra 20% la produse selecționate.

Mai multe detalii pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/   și pe pagina de Facebook.

Post-ul Ploiești Shopping City continuă Marele Sezon al Zâmbetelor: reduceri de iarnă de până la 70 % apare prima dată în republikaNEWS.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns